‘Tresor o trasto’, més valencià que mai amb Òscar Tramoyeres

Eugeni Alemany rep com a convidat el còmic que portarà un objecte familiar “de valor incalculable”

El concurs de les nits de divendres va aconseguir la setmana passada un gran 6,2% d’audiència mitjana i puja fins al 12,1% en públic comercial.

Eugeni Alemany convida al presentador d'Atrapa'm si pots al seu concurs aquest divendres
Eugeni Alemany convida al presentador d'Atrapa'm si pots al seu concurs aquest divendres / Departament de Comunicació
16 de febrer 2023 - 09:46

Divendres que ve, 18 de febrer, a partir de les 22:00 hores, el concurs preferit dels espectadors d'À Punt Mèdia rep dos noves concursants que intentaran aconseguir el premi màxim de la nit: 10.000 euros. Per això, hauran de parar atenció a totes les explicacions de la nostra historiadora de l'art, Arabella León.

Esta setmana jugarem, entre d'altres, amb unes ulleres de nacre, dues deïtats de la República Dominicana, una butaca o un cavall de disseny fet de resina i pintat a mà.

A més, disposarem de més objectes valencians que mai. En l'aparador tindrem una botella de licor dels carmelites de Benicàssim feta entre el 1931 i el 1938 i amb la peculiaritat de tindre l'escut de la Segona República. També tindrem dos rotllos de tela de muixeranga i un adreç faller que pertangué a la mateixa Concha Piquer. Les dues festes són patrimoni immaterial de la Humanitat. A més, tindrem un mapa de l'arquebisbat de València fet l’any 1761 i un ventall de la casa Burriel pintat a mà per Carmen Monreal. Serà algun d'estos objectes el tresor de la nit?

Òscar Tramoyeres portarà un objecte familiar de valor sentimental
Òscar Tramoyeres portarà un objecte familiar de valor sentimental

El padrí d’esta setmana, el còmic Òscar Tramoyeres, presentador del programa Atrapa'm si pots, ens portarà un objecte amb molt de valor sentimental: un collaret daurat herència de la iaia de la seua dona. L'equip del programa l'ha taxat i, com sempre, el nostre convidat desconeix el preu final. Serà trasto? Serà tresor?

Les concursants de la nit són dues amigues i companyes de faena en l'Ajuntament de Borriana: Vicenta i Begoña. Venen disposades a emportar-se els 10.000 euros i amb elles viurem un dels programes més divertits de la temporada.

També et pot interessar

stats