‘Tresor o trasto’, el programa líder d’À Punt, estrena temporada divendres

El concurs, presentat per Eugeni Alemany, va emetre un especial el 5 de gener i va aconseguir un excel·lent 12,5% d'audiència, la qual cosa va fer que À Punt fora líder del prime time.

Tresor o trasto va aconseguir un 12,5% d'audiència en la seua presentació nadalenca
Tresor o trasto va aconseguir un 12,5% d'audiència en la seua presentació nadalenca / Departament de Comunicació
12 de gener 2023 - 11:54

Divendres que ve, 13 de gener, À Punt estrena el concurs d'èxit internacional Tresor o trasto. Consolidat com un èxit en Aragó TV on és líder dels diumenges, la versió valenciana introdueix canvis en la mecànica per a fer-lo més entretingut i amb més objectes valencians per a jugar.

Eugeni Alemany ens ompli de bon rotllo les nits de divendres amb 'Tresor o trasto'
Eugeni Alemany ens ompli de bon rotllo les nits de divendres amb 'Tresor o trasto'

Cada setmana, a partir de les 22:00 hores, una parella de concursants lluitarà per emportar-se el premi màxim de 10.000 euros en el nou programa presentat pel còmic Eugeni Alemany i en el qual també participarà l'experta i llicenciada en Història de l'Art, Arabella León.

Arabella León és la veu experta que farà dubtar els concursants
Arabella León és la veu experta que farà dubtar els concursants

Produït per a À Punt per Quarzo Producciones i Homo Videns Produccions, el concurs presenta en aquest primer programa un aparador amb objectes tan diversos com un disc d'Imagine, un confessionari portàtil del 1780, un mosaic Nolla, el primer tocadiscos transportable o la granota amb què va guanyar el seu primer mundial Fernando Alonso. Serà algun d'aquest objectes el tresor de la nit?

Cada un dels dotze objectes que formen l'aparador del programa amaga una història que l'experta, Arabella León, revelarà. En aquest programa, Marcos i David, amics i companys de treball, seran els concursants que posaran a prova la seua intuïció per a rebutjar els objectes que consideren trastos i triar el que, per a ells, costa 10.000 euros.

A més, l'actriu Carme Juan sorprendrà Eugeni i els concursants amb un objecte molt personal. Es tracta d'una joia familiar heretada de la qual desconeix el preu. L'equip de taxació de Tresor o trasto no li ha dit el valor i el descobrirà alhora que els concursants… Serà tresor? Serà trasto?

També et pot interessar

stats