El Trasllat de la Mare de Déu i el títol de lliga del València Basket impulsen l’audiència d’À Punt

• Vora 130.000 persones veuen per À Punt el triomf del València Basket contra el Perfumerías Avenida 

• Hui a partir de les 19:00 hores, programació especial amb motiu de la celebració del títol de Lliga  

• La Missa d’Infants i el Trasllat de la Mare de Déu des de la basílica a la catedral marca la segona millor audiència d’un diumenge de matí de la temporada  

Enhorabona campiones!
Les campiones del València Basket, amb la copa de la Lliga Femenina Endesa / À Punt

El València Basket guanyà ahir per segon any consecutiu el títol de Lliga davant de la seua afició, després de batre amb solvència el Perfumerías Avenida de Salamanca. Vora 130.000 persones connectaren amb À Punt per a veure en directe l’encontre, la qual cosa va suposar un 6% de quota de pantalla. El partit és la retransmissió esportiva més vista en À Punt en la temporada 2023/24, segons les dades de Kantar. Amb esta victòria, les valencianes aconsegueixen un triplet esta temporada després d’obtindre els títols la Copa de la Reina i la Supercopa d’Espanya.

De matí, À Punt va oferir una retransmissió especial des de la plaça de la Mare de Déu amb la Missa d’Infants, que ha aconseguit una quota de pantalla d’un 7,1% i el Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats des de la basílica fins a la catedral (5,9% de share). Els valencians i valencianes van poder seguir en directe els dos emotius actes per la televisió pública, que marcar el segon millor matí de diumenge de la temporada per darrere només del 3 de desembre, quan va retransmetre la Marató de València.

À Punt també va retransmetre el partit del CE Castelló - Eivissa que registrà un 3,6% de share en el conjunt de tota la Comunitat Valenciana. A la província de Castelló la quota puja fins al 16,1% i el partit de futbol va ser la segona opció televisiva per als espectadors de Castelló, només per darrere de La Sexta.

Celebracions de hui, per À Punt

El València Basket celebra esta vesprada a València la conquista del segon títol de Lliga consecutiu. Una celebració que també es podrà seguir en directe per la televisió pública. A les 19:00 hores aniran a ofrenar la victòria a la Mare de Déu i seguidament tindrà lloc una recepció a l’ajuntament, on les jugadores eixiran al balcó per a celebrar el títol amb l’afició. 

À Punt retransmetrà per televisió l'especial Enhorabona, campiones!, presentat per Samuel Borja, que estarà acompanyat amb dos llegendes taronja: Anna Gómez i Nacho Rodilla. Els periodistes, Josep Carbonell i Eva Casañ, estaran al carrer per a traslladar l’alegria de l’afició a tots els espectadors.

També et pot interessar

stats