Tota la Magdalena de Castelló, per À Punt

La televisió retransmetrà en directe els actes centrals de la festa.

Una imatge del programa Atrapa'm si pots especial festes de la Magdalena
Una imatge del programa Atrapa'm si pots especial festes de la Magdalena

À Punt farà al llarg dels pròxims dies un desplegament per tal d’oferir en directe els grans moments de les festes de la Magdalena de Castelló. Directes, programes de televisió i ràdio o espais especials als informatius, al web i a les xarxes estan previstos per tal d’informar dels principals moments de les festes fundacionals de Castelló.

À Punt segueix des de l’inici de les emissions les festes populars valencianes i les tradicions dels nostres pobles i ciutats. En aquesta línia, durant el mes de març s’ha seguit de prop les Falles i ara està prevista una programació especial amb motiu de les festes de la Magdalena de Castelló.

La programació arranca demà dissabte, 23 de març, en la retransmissió en directe de la mascletà prevista a les 12:00 h amb motiu del 75 aniversari de la festa major de Castelló. El mateix dia, de vesprada, es podrà seguir des de la televisió pública la Cavalcada del Pregó. À Punt també oferirà, diumenge 24 de març, la Romeria de les Canyes a l’ermita de Santa Maria Magdalena i la mascletà prevista quan acabe.

Al llarg de la setmana que ve, igualment, es retransmetran les mascletaes que cada dia i fins al final de les festes s’oferiran. I entre la programació especial cal destacar que À Punt Directe farà íntegrament el seu programa de dimecres, 27 de març, des de Castelló. I durant tota la setmana el concurs diari Atrapa’m si pots estarà dedicat a la Magdalena. De fet, els concursants seran festers i festeres. Finalment, l’acte de cloenda de les festes, la Magdalena Vítol, es podrà seguir a través de la televisió pública valenciana.

D’altra banda, À Punt retransmetrà en directe a partir de les 19:15 h del dissabte 30 de març el partit de futbol que enfrontarà al Castelló amb l’Hèrcules d’Alacant.

En la ràdio, per la seua banda, també se seguirà tota l’actualitat de la festa tant als butlletins informatius com en programes com Al ras, que, dimecres 27 de març, s’emetrà des de Castelló. A més, el web d’À Punt disposa d’un espai especial dedicat a tota la informació i la programació de la festa castellonenca. Igualment, les xarxes socials informaran sobre la festa. I totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats