Torna la música en directe a À Punt amb ‘Duel de veus’

El programa presenta el jurat d'aquesta edició i posa en marxa el càsting de concursants

À Punt prepara la segona temporada de Duel de Veus
À Punt prepara la segona temporada de Duel de Veus / Departament de Comunicació
03 de març 2022 - 13:21

Torna Duel de veus! El xou de talents d’À Punt torna a connectar els micròfons per a trobar la millor veu de la Comunitat Valenciana. Música de tots els estils, concursants de totes les edats i molt de ritme perquè cada setmana vibres amb nosaltres.

Al llarg de deu gales buscarem el millor o la millor cantant de tots els estils a través d'una dura i disputada competició. Vols ser testimoni dels duels més apassionants de la temporada? No et perdes cada actuació individual, cada xou grupal i el duel final en una segona edició que ve carregada de novetats.

Novetats en ‘Duel de veus’: el jurat

En la pista central, la presentadora, Àlex Blanquer, que torna a ser la perfecta mestra de cerimònies, i tres membres del jurat encarregats de valorar i puntuar les actuacions dels diferents concursants. Cada edició de Duel de veus busquem sorprendre els espectadors, i enguany el jurat està compost per Samantha i Sole Giménez, que tornen a ocupar les seues posicions privilegiades, i completa la tercera butaca Pere Aznar, presentador, còmic, pare de família i cara més que coneguda de la televisió d’àmbit nacional i autonòmic amb programes com Assumptes interns o Late Motiv d’Andreu Buenafuente. Espectacle i bon rotllo garantits!

Pere Aznar s'incorpora com a nou membre del jurat.
Pere Aznar s'incorpora com a nou membre del jurat.

Deu concursants, dos equips (blau i taronja), una banda amb música en directe i uns convidats molt especials conformen cada Duel de veus. Els concursants competiran en duels grupals amb tota l'emoció, les millors cançons i la particular posada en escena per a guanyar i passar a la següent gala. Tots voldran arribar a la final, però només els sis millors seran els finalistes i només un guanyarà Duel de veus.

Vols participar en ‘Duel de veus’?

La segona edició ja està en marxa! Demostra la teua passió per la música i forma part del càsting. Tan sols necessites ganes de passar-ho bé i de convertir-te en el nou fenomen musical de la Comunitat Valenciana. O deixaràs passar l'oportunitat? Telefona ara al 627 044 468!

Duel de veus és un programa d'À Punt Televisió Valenciana produït per Europroducciones PT Media.

També et pot interessar

stats