Torna ‘Duel de veus’ a la recerca de l’artista total

El dimarts 20 de desembre s’enfronten els millors concursants de les dues primeres temporades del programa musical d’À Punt.

La cantant Samantha i el còmic Pere Aznar seran els assessors dels aspirants a “artista total”
La cantant Samantha i el còmic Pere Aznar seran els assessors dels aspirants a “artista total” / Miguel Lorenzo per a À Punt
09 de desembre 2022 - 10:31

El concurs musical més exitós de la Comunitat Valenciana torna aquest desembre a la pantalla de la televisió d’À Punt de la mà d’Àlex Blanquer per a oferir, cada dimarts a la nit, dues hores d’espectacle garantit durant les pròximes cinc setmanes.

Duel de veus enfrontarà en aquesta nova temporada els millors artistes de les dues edicions anteriors per a trobar qui de totes i tots ells és “l’artista total” damunt de l’escenari.

Àlex Blanquer, la presentadora de la gran batalla final de 'Duel de Veus'
Àlex Blanquer, la presentadora de la gran batalla final de 'Duel de Veus' / Miguel Lorenzo per a À Punt

El format del programa concurs serà en aquesta tercera temporada un joc d’estratègia conduït per dos capitans de bandera: la cantant Samantha i el còmic Pere Aznar, convertits ara en assessors dels aspirants a “artista total”.

El jurat d’aquesta nova edició estarà integrat per tres coneguts professionals del món de la música: la valenciana Sole Giménez, cantant, compositora i excomponent del grup Presuntos Implicados; el raper alacantí Arkano, que ja va participar en l’anterior edició; i la cantant i actriu Gisela, que va començar la seua carrera en la primera edició del concurs Operación Triunfo, ha treballat a la factoria Disney i ha participat dues vegades en el festival d’Eurovisión.

El jurat d'aquesta edició: la cantant i actriu Gisela, la cantant i compositora valenciana Sole Giménez i el raper alacantí Arkano
El jurat d'aquesta edició: la cantant i actriu Gisela, la cantant i compositora valenciana Sole Giménez i el raper alacantí Arkano / Miguel Lorenzo per a À Punt

L’impressionant plató 1 del centre de producció de programes de la televisió pública valenciana, À Punt, acollirà de nou un decorat espectacular per a rebre les millors veus de la Comunitat Valenciana.

En només dues setmanes comença en À Punt la batalla final de Duel de veus i les xarxes tornaran a calfar motors per a buscar l’artista més complet de la Comunitat Valenciana. El dimarts 20 de desembre, a les 22:00 hores, tens una cita en À Punt.

També et pot interessar

stats