Torna ‘Duel de veus’, la batalla final

Sole Giménez, Arkano i Gisela seran els jurats d'aquesta batalla musical que enfrontarà els millors concursants de la primera i segona temporada, capitanejats per Samantha i Pere Aznar

Duel de Veus torna els dimarts a les 22 hores
Duel de Veus torna els dimarts a les 22 hores / ©Miguel Lorenzo
19 de desembre 2022 - 13:38

Aquest Nadal viu amb nosaltres la batalla final. En Duel de veus busquem l'artista total entre els participants de la primera i la segona edició del programa musical. Per a trobar-lo, cinc concursants de cada edició s'enfronten en dos equips i hauran de demostrar que en això de cantar, ballar o transmetre són els millors. Cinc gales conduïdes per Àlex Blanquer, perfecta mestra de cerimònies.

L'equip blau està capitanejat per Samantha i compost per Domingo (València), Mayo (Rossell, el Baix Maestrat), Lau Sánchez (Elda, el Vinalopó Mitjà), Andrea Carreres (Crevillent, el Baix Vinalopó) i Lucía (Vilamarxant, el Camp de Túria). Als comandaments de l'equip taronja,

Samantha estarà amb l'equip blau
Samantha estarà amb l'equip blau / ©Miguel Lorenzo

Pere Aznar, que defensarà les actuacions de Dayan (Castelló de la Plana, la Plana Alta), Josep de la Vega (Alacant, l'Alacantí), José Antonio (Puçol, l'Horta nord), Ilu Pérez (Petrer, el Vinalopó Mitjà) i María La Caria (l'Argentina que viu a València).

Pere Aznar estarà amb l'equip taronja
Pere Aznar estarà amb l'equip taronja / ©Miguel Lorenzo

Novetats en el jurat de ‘Duel de veus’

En aquesta edició especial de Duel de veus, el jurat està compost per Sole Giménez, un dels referents musicals del país i que deixa una empremta cada gala setmanal de la seua experiència com a artista. En aquesta ocasió l’acompanyen Gisela, que va visitar el nostre programa per a ser jurat convidat i sembla que es va enamorar del talent dels nostres concursants, i torna per a formar-ne part Arkano. El raper alacantí va visitar Duel de veus 2 i es va marcar una gala plena de ritme i bon rotllo. En la batalla final torna per a valorar cada setmana cadascun dels participants i decidir qui és l'artista complet de la Comunitat Valenciana.

El jurat de 'La batalla final' no tindrà una tasca gens fàcil
El jurat de 'La batalla final' no tindrà una tasca gens fàcil

Les cançons d'Eurovisió són les protagonistes del primer programa

Cada dimarts el programa estarà dedicat a un tema musical diferent. En aquest primer programa, recordarem un munt de cançons que han sigut protagonistes en el festival d'Eurovisió. Els nostres artistes demostraran que són capaços d'interpretar tot tipus de gèneres musicals.

Aquest dimarts 20 de desembre, a les 22:00 hores comencem la batalla final. No et pots perdre, les nits dels dimarts en À Punt, actuacions de deu, duels, emoció i moltes sorpreses.

També et pot interessar

stats