Torna ‘Assumptes interns’

Cinc reporters analitzaran l’actualitat en clau d’humor.

Assumptes Interns
Assumptes Interns

Aquest dimecres, a partir de les 22:30 hores, torna a la televisió pública valenciana Assumptes interns. El programa d’humor, un dels més populars d’À Punt, torna amb un nou format setmanal de reportatges d’actualitat que un equip de reporters explicarà en clau d’humor i amb una vocació transmèdia.

En aquesta nova edició d’Assumptes interns, Pere Aznar és el cap d’un grup de reporters que tractarà de cobrir el més destacat de l’actualitat que pot interessar els valencians i les valencianes. José Molins, Maria Fuster i les noves incorporacions Raúl Antón i Maria Zamora també formen part de l’equip. A més a més, cada setmana hi haurà un reporter convidat comboiat per a tractar un dels temes d’actualitat amb la seua particular visió. El pròxim dimecres, aquest reporter convidat serà el reconegut periodista valencià Paco Nadal.

Una furgoneta serà el campament base dels reporters d’Assumptes interns. Pere Aznar, al comandament de l’operació, reparteix en cada programa els continguts del dia entre els membres de l’equip, que corren disposats a cobrir la notícia amb rigor i acidesa. Es tractarà de reportatges que cobriran l’actualitat política, autonòmica, els actes socials i culturals, els esdeveniments esportius, les cites musicals i, fins i tot, les inclemències de l’oratge.

Totes les emissions de la Televisió i de la ràdio d’À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats