La Tomatina, protagonista en la televisió d’À Punt

La retransmissió serà dimecres de 10:30 hores a 12:15 hores.

La Tomatina, protagonista en la televisió d’À Punt
La Tomatina, protagonista en la televisió d’À Punt

La televisió d’À Punt retransmet aquest dimecres la Tomatina. A partir de les 10:30 s’iniciarà la programació especial des de Buñol que finalitzarà a les 12:15 h. Tot i que la Tomatina és des de les 11:00 hores fins a 12:00 hores, moment en què una carcassa donarà per finalitzada la batalla.

À Punt ha preparat un dispositiu especial amb una desena de càmeres algunes de les quals estaran a peu de carrer per a oferir tots els detalls de la festa. El presentador d’À Punt, Ferran Cano, conduirà la retransmissió acompanyat de convidats especials del poble.

À Punt Mèdia oferirà el senyal en directe de la retransmissió de la Tomatina a diversos canals internacionals, com ara l’agència de notícies en vídeo Ruptly, que pertany a la cadena de televisió RT amb seu a Berlín.

Enguany, l’Ajuntament de Buñol ha limitat l’accés al recinte a 22.000 persones per motius de seguretat i s’han preparat un total de 145 tones de tomaca que s’utilitzaran com a munició en aquesta batalla, que ja és una de les festes més representatives de la Comunitat Valenciana.

La festa que compleix 74 anys es popularitzà arran d’un reportatge emés en TVE el 1983. Des d’aleshores, el nombre de participants, que procedeixen de totes les parts del món, no ha parat de créixer any rere any. La Tomatina es va declarar el 2002 festa d’interés turístic internacional.

En acabar la retransmissió, a les 12:15 h la televisió d’À Punt emetrà el curtmetratge El Punto Rojo, que conta amb una història de ficció en clau d’humor el naixement de la Tomatina.

Com sempre, À Punt se situa al costat de les festes populars valencianes i treballa per acostar-les a tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure i escoltar en directe i a la carta a través del web i de les aplicacions mòbils i de smart TV

També et pot interessar

stats