Territori Sonor tanca la temporada amb un festival

Els espectadors poden gaudir de l’ambient nocturn i de les imatges de l’edifici il·luminat d’À Punt, premi nacional d’arquitectura, que forma part del catàleg de béns protegits de Burjassot.

25.06.2021 | Streaming | Especial amb Sandra Monfort, Miquel Gil i Titana, El Diluvi, Àlex Blat, Laura Esparza i Carlos Esteban, The Umbrellas, Ela Vin i Gem
25 de juny 2021 - 12:36

Divendres 25 per la nit nit va acabar la huitena temporada de Territori Sonor i ho vam celebrar amb un festival íntim que es pot veure pel web d’À Punt. El programa es va emetre a les dotze de la nit, també per streaming al web, després d’un any sense música en directe a l’estudi 3 de la ràdio d’À Punt a causa de la crisi sanitària.

El programa especial té una duració de dues hores, durant les quals cada artista interpreta cançons en acústic i en directe. Molts dels participants tenen en comú haver presentat projectes enguany (àlbums o singles) o haver ajornat i représ gires: El Diluvi, Laura Esparza i Carlos Esteban, Miquel Gil i Titana, Àlex Blat, Sandra Monfort, The Umbrellas, Ela Vin i Gem.

A més de les actuacions en directe, també vam poder gaudir d’entrevistes i de les converses dels col·laboradors que han acompanyat l’equip de Territori Sonor en aquesta última temporada com Rafa Cervera, Monty Peiró, Francesc Estrela, Vicent Colonques, Abel Puig i Carlos Pérez de Ziriza.

Va ser una nit especial de Territori sonor sota les estreles, perquè el programa no es va fer des de l’estudi 3 com és habitual, sinó a l’exterior d’À Punt. Els espectadors poden gaudir de l’ambient nocturn, amb el so de la nit i de l’aire lliure, i de les imatges de l’edifici il·luminat d’À Punt, premi nacional d’arquitectura i que forma part del catàleg de béns protegits de Burjassot.

A partir del 28 de juny el programa es transforma en Territori d’estiu que s’emetrà de dilluns a divendres de 16 a 20 hores i els caps de setmana amplia una hora la seua duració fins a les 21 hores.

També et pot interessar

stats