‘Terra viva’ celebra hui mil programes en antena

Durant aquests més de quatre anys, hem disfrutat junts de més de 60.000 minuts de televisió, més de 3.500 reportatges i més de 1.000 connexions en directe del programa d’À Punt

Terra Viva ha emés més de 3.500 reportatges i més de 1.000 connexions en directe. ¡Per moltes més!
Terra Viva ha emés més de 3.500 reportatges i més de 1.000 connexions en directe. ¡Per moltes més! / Departament de Comunicació
28 de novembre 2022 - 09:46

El 10 d'octubre de 2018 s'emetia per primera vegada el programa Terra viva en À Punt i des d'aleshores un equip de més d'una trentena de professionals treballa cada dia per a fer un espai de qualitat que ens acoste als àmbits de la pesca, el camp, la ramaderia i el medi ambient. Dimarts, 28 de novembre, el programa celebra 1.000 emissions en antena.

L’espai, que s’emet de dilluns a divendres a les 13:00 hores, presentat per Àlex Blanquer, ha fet arribar a tota la Comunitat Valenciana nombrosos pobles 10, on els veïns i veïnes de cada localitat visitada es converteixen en improvisats cicerones que mostren el millor del seu poble. Terra viva ha recorregut més de seixanta pobles en risc de despoblament i ha sigut testimoni de més de trenta duels de gastronomia.

Terra viva ha permés conéixer al detall la realitat del sector primari i el medi ambient. Més de 150 veterans del sector primari han compartit amb el programa la seua història, que queda en el fons documental de la televisió pública valenciana com a memòria viva.

Durant aquests més de quatre anys al vostre costat hem disfrutat junts de més de 60.000 minuts de televisió, més de 3.500 reportatges i més de 1.000 connexions en directe. Les seues col·laboradores i col·laboradors Lluís Penyafort, Elisa Escorihuela, Germán Cervera, Tono Belda, Hu Zhao i Aleah Bellamunt són ja rostres habituals de casa.

L'equip del programa a les instal·lacions de Burjassot
L'equip del programa a les instal·lacions de Burjassot

A més, el programa sempre ha comptat amb la inestimable participació de les espectadores i espectadors. A la redacció han arribat més de 14.000 fotos i més de 2.000 cròniques domèstiques de reporters anònims, els quals ens apropen els seus paratges i a tot allò que veuen des de les seues finestres. Terra viva també ha parlat dels animals domèstics amb el veterinari, que ens ha ajudat a entendre millor les nostres mascotes i l’espai ha pogut trobar una família a les que la buscaven. Gràcies als experts del programa hem aprés molt sobre nutrició i com portar cada dia un estil de vida més saludable, ara bé, sempre, amb els nostres productes de proximitat. 

També et pot interessar

stats