#TenimMoltAContar és tendència a les xarxes

À Punt llança un vídeo per a fer present l'inici de les emissions que en poques hores es fa viral a les xarxes.

#TenimMoltAContar és tendència a les xarxes
#TenimMoltAContar és tendència a les xarxes

La campanya de llançament de la televisió d'À Punt ha arrancat amb un vídeo que en poques hores s'ha fet viral a les xarxes socials. Sota el hashtag #TenimMoltAContar, són molts els usuaris que es fan ressò d'aquest espot.

Alguns organismes públics i privats que han donat suport a la campanya d'inici de la televisió d'À Punt són el Mercat Central de València, el Palau de la Música, l'Ajuntament de Paterna, la Fundació de Pilota Valenciana, entra d'altres.

Personatges de la cultura i la televisió, com la periodista Mariola Cubells Paví, Ana Pastor, la il·lustradora Paula Bonet i la cantant Sole Giménez han mostrat el seu suport a la campanya d'inici de la televisió.

Entre els tuits més destacats trobem personatges de la política, com el nostre president Ximo Puig i també del món dels esports, amb equips de futbol com el Llevant o la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Per descomptat, els protagonistes de la história de #TensMoltAContar com el compositor Josué Vergara, Patricia Campos i Anna Ortiz i els presentadors d'À Punt, com ara Eugeni Alemany o Aina Gimeno d'Els Bíters també han volgut compartir el vídeo d'À Punt així com els missatges de suport.

El que queda clar és que els valencians i les valencianes necessitem que ens donen una veu, perquè tenim molt a contar. El 10 de juny comencem!

També et pot interessar

stats