‘No tenim trellat’ torna renovat els dissabtes a la nit en À Punt

Gemma Juan s’incorpora com a copresentadora que s’insta·la al nou pis del presentador Òscar Tramoyeres en el paper de la seua cosina. En el primer capítol els visitarà El Dioni, amb qui parlaran d’aquell mític robatori que el va fer famós.

‘No tenim trellat’ torna renovat els dissabtes a la nit en À Punt
‘No tenim trellat’ torna renovat els dissabtes a la nit en À Punt / Departament de Comunicació
21 d'abril 2021 - 12:45

A partir d’aquesta setmana, els dissabtes d’À Punt, a les 21.45 hores, venen plens de somriures amb el programa No tenim trellat, que torna a la programació, però ara en el prime time del cap de setmana. No tenim trellat també amplia la seua durada, que passa de 60 a 90 minuts.

La sisena temporada arriba carregada de novetats. La primera és que el seu presentador no estarà a soles. Òscar Tramoyeres s’ha canviat de pis. Ara compta amb un lloc més ample i amb una decoració una miqueta més “moderneta”. I amb ell copresentarà el programa Gemma Juan, en el paper de cosina, la qual s’ha traslladat al seu pis mentre li fan la reforma de sa casa. En principi serà per poc de temps, però sembla que l’obrer s’ha endarrerit, fet que allargarà l’estada de Gemma a casa del cosí.

La nostàlgia de l’arxiu de RTVV  

El programa continuarà repassant en clau d’humor els últims 30 anys a través de les imatges d’arxiu de la radiotelevisió valenciana, com hem canviat els valencians i valencianes en este temps, però el nou format estrena seccions amb un somriure garantit.

Com hem canviat és la secció dedicada a l’entrevista d’un famós o famosa que passarà pel nou piset per a contar-nos les últimes novetats sobre la seua activitat professional i vivencial al llarg d’estos anys.

En Com si fora ahir s’analitza un esdeveniment destacat de la nostra història recent i els presentadors entrevistaran un personatge relacionat amb este fet. En el primer capítol els visitarà El Dioni, amb qui parlaran d’aquell mític robatori que el va fer famós.

Aquesta secció es complementa amb una enquesta de la reportera Berta Bàidez sobre el que recordem els valencians i valencianes d’eixe dia, i una escapada a un lloc de la Comunitat Valenciana per saber com estan ara els protagonistes d’aquella notícia del passat.

No em vengues la moto és la secció dedicada a la publicitat, als anuncis que han marcat la nostra vida. En La Tramopèdia, Òscar fa un rànquing de les notícies més destacades d’un any concret. Pitjor és morir-se és la secció dedicada a les pífies dels presentadors i presentadores de Canal 9. Al programa no li falta la música, amb Una cançoneta i mo n’anem, i completarà els Minuts musicals que hi haurà al llarg del programa, en què sentirem temes inoblidables que tots tenim al cap.

No tenim trellat continuarà amb la col·laboració dels Factuals, els “experts” i famosos del món de la comunicació, que comentaran cada dissabte els temes que es tracten en el programa, que deixa de ser monogràfic.

També et pot interessar

stats