La televisió d’À Punt retransmetrà la lluita de l’Hèrcules CF per mantindre’s en la Primera Divisió RFEF

El partit decisiu per al futur esportiu del conjunt alacantí contra la UE Llagostera es podrà seguir diumenge, a les 12:00 h, per La finestra esportiva

El partit decisiu contra la UE Llagostera es podrà seguir per La finestra esportiva
El partit decisiu contra la UE Llagostera es podrà seguir per La finestra esportiva / Departament de Comunicació

À Punt retransmetrà el diumenge 23 de maig a les 12:00 h, en el programa La finestra esportiva, el transcendental partit que l’Hèrcules CF disputarà contra la UE Llagostera. Una victòria del conjunt que entrena Manolo Díaz els asseguraria la seua presència en la nova Primera de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Després de vèncer el Lleida (3-1), l’equip alacantí necessita ara una nova victòria si vol formar part de la nova categoria de bronze del futbol nacional la pròxima temporada. Tot un repte perquè l’estadi municipal de Llagostera, d’herba artificial i reduïdes dimensions, sembla un feu inexpugnable, ja que els catalans no coneixen la derrota en Lliga. 

A hores d’ara, només un punt separa els dos conjunts en la classificació, un fet que converteix el duel en fonamental per al futur esportiu a curt termini de l’entitat alacantina.

Raül Pina narrarà un transcendental duel que comentarà Xavier Subirats, ex-secretari tècnic, exentrenador de l’Hèrcules CF, a més d’antic jugador del València CF.

À Punt demostra una vegada més la seua ferma intenció d’estar sempre al costat dels equips i dels esportistes de la Comunitat Valenciana en els moments més importants de la temporada.

També et pot interessar

stats