La televisió d’À Punt retransmetrà diumenge 6 de gener en directe el partit entre l’Atlètic Balears i l’Hèrcules d’Alacant CF

El comentarista de l’enfrontament serà David de la Hera, exjugador de l’Hèrcules.

Partit en directe des del camp Son Malferit de Palma de Mallorca
Partit en directe des del camp Son Malferit de Palma de Mallorca

La televisió d’À Punt retransmetrà en directe el pròxim diumenge 6 de gener el partit que enfrontarà l’Hèrcules d’Alacant CF amb l’Atlètic Balears, un dels rivals directes per a jugar la promoció d’ascens a Segona Divisió.

El partit comença a les 12:00 h al camp Son Malferit de Palma de Mallorca. L’equip alacantí té 32 punts i el seu rival en el grup tercer de la Segona Divisió B acumula 31 punts a hores d’ara. El comentarista de l’enfrontament serà David de la Hera, exjugador de l’Hèrcules.

À Punt va començar les retransmissions dels partits de Segona Divisió B el mes d’octubre passat. La plataforma pública de comunicació va signar el 2018 un conveni amb el CE Castelló, amb l’Ontinyent CF i amb CE Alcoià que li garanteix els drets per a retransmetre els partits a casa. L’acord permet també intercanviar partits amb altres televisions autonòmiques per a retransmetre els enfrontaments que es juguen fora de casa. En la Segona B juguen equips de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Illes Balears, Aragó i Castella-la Manxa.

També et pot interessar

stats