La televisió d’À Punt retransmet l’Alcoià-Castelló i el Mestalla-Hèrcules

El futbol valencià prendrà protagonisme en À Punt Mèdia el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

La televisió d’À Punt retransmetrà un doble enfrontament entre quatre històrics equips valencians

L'Alcoià - Castelló el dissabte, 15 d’octubre (19:00 h) des de l’estadi El Collao
L'Alcoià - Castelló el dissabte, 15 d’octubre (19:00 h) des de l’estadi El Collao / Departament de Comunicació
10 d'octubre 2022 - 10:02

Torna el futbol més nostre a la televisió d’À Punt Mèdia i ho fa amb un doble enfrontament entre equips valencians.

Alcoià - Castelló, emoció garantida dissabte de vesprada

Dissabte, 15 d’octubre (19:00 h) des de l’estadi El Collao assistirem a la disputa del duel entre el CD Alcoià i el CD Castelló, dos dels conjunts més en forma del grup 2 de Primera RFEF. És, sense cap dubte, el partit més atractiu de la jornada que enfrontarà el colíder, l’Esportiu, contra el tercer classificat, el conjunt orellut, un dels equips més potents de la categoria. Dos històrics cara a cara amb les càmeres d’À Punt Mèdia com a testimoni.

VCF Mestalla - Hèrcules CF, diumenge en La finestra esportiva

Diumenge, 16 d’octubre (12:00 h) la televisió d’À Punt oferirà un altre derbi autonòmic igualment atractiu, però corresponent a la Segona RFEF: el que disputaran a l’estadi Antonio Puchades de Paterna el València CF Mestalla i l’Hèrcules d’Alacant. Només un punt separa valencianistes i herculans, que es troben en les posicions de privilegi de la taula. El filial del València CF és quint amb deu punts, mentre que els alacantins ocupen la sexta posició amb nou.

Mestalla - Hèrcules, serà el diumenge, 16 d’octubre (12:00 h)
Mestalla - Hèrcules, serà el diumenge, 16 d’octubre (12:00 h)

En definitiva, serà una gran festa del futbol en un cap de setmana amb un doble duel valencià protagonitzat per quatre històrics del futbol de la Comunitat Valenciana: Alcoià-Castelló i VCF Mestalla - Hèrcules CF.

Per al director d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, “és una gran oportunitat per a donar visibilitat a aquests duels tan atractius, i quina millor forma de fer-ho que a través de la televisió de tots els valencians? La cadena pública dona suport d’aquesta manera a totes les disciplines esportives independentment de la categoria on juguen”.

À Punt continua així amb el compromís d’estar present i donar suport als esportistes i equips valencians en els esdeveniments més importants de la temporada.

També et pot interessar

stats