La televisió d’À Punt retransmet en exclusiva diumenge la Mitja Marató de València

També oferirà un programa especial eixa vesprada dels millors moments de la carrera d’atletisme.

Mitja Marató de València
Mitja Marató de València

À Punt es bolca novament en l’atletisme. La televisió pública valenciana retransmetrà en exclusiva i en directe, diumenge 27 d’octubre a partir de les 8:30 hores, la 29 edició del Medio Maratón de Valencia Trinidad Alfonso EDP. Una prova que reunirà 17.500 persones, que correran pels carrers de València.

El periodista Xavi Blasco, presentador del programa A córrer a la televisió i la ràdio, serà l’encarregat de narrar la prova. L’acompanyaran al llarg de la retransmissió l’especialista en atletisme Julio Díez, el mànager José Enrique Muñoz, i en la segona part del programa l’entrenador José Garay i el sociòleg Ricardo Agulló.

La Mitja Marató de València ha penjat enguany el cartell de complet. Hi participaran corredors i corredores de 87 països diferents. Aquesta carrera, juntament amb la Marató de València, van ser considerades les millors carreres en ruta d’Espanya l’any passat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme en les seues respectives distàncies.

A la vesprada, a més, la televisió d’À Punt ha programat també un resum especial a partir de les 18:50 hores dels millors moments d’aquesta internacional carrera d’atletisme.

Com a prèvia de la prova, À Punt ha previst l’emissió, dissabte 26 a partir de les 21:45 hores, d’un documental que descriu el que suposa la Mitja Marató de València, una prova convertida en referent i en el circuit més ràpid del món.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en el web apuntmedia.es, en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats