La televisió d’À Punt retransmet en directe l’exaltació de la falleres majors de València

L’acte tindrà lloc per primera vegada al Palau de Congressos de València.

Les falleres majors a l'Ajuntament de València
Les falleres majors a l'Ajuntament de València

La televisió d’À Punt retransmetrà el dissabte 25 de gener en directe l’acte d’exaltació de la fallera major de València, Consuelo Llobell Frasquet, i de la seua cort d’honor. I diumenge 26 de gener també oferirà l’exaltació de la fallera major infantil, Carla García Pérez.

L’exaltació de les falleres majors de València, que la televisió pública valenciana retransmetrà per segon any consecutiu, tindrà lloc al Palau de Congressos de València. À Punt ha preparat per al dissabte una retransmissió especial per televisió que començarà a les 17:30 hores i s’allargarà fins a les 22:00 hores. L’especial estarà presentat per Ferran Cano, acompanyat per Montse Català i per una taula de col·laboradors, experts en temes d’indumentària, ex-falleres majors de València i altres especialistes en el món de les falles. La retransmissió, a més, farà connexions amb els reporters Sandra Calabuig, Ampa Martí i David Torres, que informaran sobre tots els detalls d’aquest acte ple d’emoció i il·lusió per al món faller.

Diumenge, per la seua banda, el programa seguirà l’exaltació de la fallera major infantil de València 2020 i de la seua cort d’honor entre les 16:00 hores i les 20:30 hores. Igual que dissabte, la retransmissió inclou una gran cobertura dels moments previs a l’exaltació, com ara l’eixida de casa de la fallera major i de la fallera major infantil, l’arribada a l’Ajuntament de València, com a punt de trobada amb les respectives corts d’honor, i l’arribada al Palau de Congressos. En el programa de diumenge, els reporters que seguiran l’actualitat des del carrer seran Rubén Dempere, Berta Báidez i Carles Navarro.

El Palau de Congressos de València s’estrena enguany com a escenari de l’exaltació de la fallera major de València. Consuelo Llobell Frasquet, membre de la Falla Albacete-Marvà, rebrà la banda i la joia de mans de l’alcalde de València, Joan Ribó, davant dels màxims representants de les comissions de la ciutat. I Carla García Pérez, de la Falla Ramiro de Maeztu - els Lleons, rebrà també la seua banda i joia en un acte que tindrà com a mantenidora l’exvicepresidenta de la Junta Central Fallera Inma Guerrero, professora d’infantil i premi a millor actriu de la Gala de la Cultura de teatre faller.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats