La televisió d’À Punt reforça el ‘prime time’ amb la segona temporada dels programes de més ressò i novetats

Amb aquesta aposta dona continuïtat a la programació amb què va arrancar la televisió pública, al mes de juny de 2018.

Ricard Camarena i el seu equip
Ricard Camarena i el seu equip

La televisió d’À Punt emetrà a partir de hui la segona temporada de sis dels programes de més ressò de la cadena pública, i n’estrena d’un de nou. Una aposta amb la qual dona continuïtat a la programació amb què va arrancar la televisió pública, al mes de juny de 2018.

L’estrena és el programa Mestres i aprenents, que es podrà veure a partir de demà cada dimecres a les 22:30 h. Presentat per Joan Espinosa, Mestres i aprenents tindrà com a convidats personalitats conegudes i destacades en els seus camps, i que tindran com a repte aprendre en pocs dies oficis que els artesans i treballadors valencians fa segles que mantenen vius.

L’actor Àlex Gadea, la cantant Sole Jiménez, el dibuixant Paco Roca o la ballarina i coreògrafa Sol Picó seran algunes d’aquestes personalitats. El programa mostrarà i explicarà els oficis artesans valencians des d’un punt de vista original.

D’altra banda, la televisió pública ha previst a partir de hui l’emissió de la segona temporada de sis dels programes de més ressò. Entre ells, Açò és un destarifo mantindrà cada dimecres l’aposta per l’humor d’esquetxos a partir de les situacions més quotidianes. Açò és un destarifo torna amb més força i afegeix  com a actor Carles Alberola, que també dirigirà el programa, i a l'actriu Sandra Cervera.

També L’estudi estrena demà la segona temporada. I ho fa amb el grup Els Jóvens, el conjunt musical més premiat de la música valenciana de l’últim any. El programa, presentat per Mireia Pérez i Vicent Colonques, té com a fil conductor que dos grups valencians es tanquen en un estudi i s’enfronten al repte de fer versions de cançons que han sigut grans èxits. L’estudi tindrà entre els seus grups convidats a artistes com Smoking Souls, Frida o Mireia Vilar.

Els espectadors podran veure, igualment, a partir de dijous la segona temporada de Cuineres i cuiners, un programa conduït per Ricard Camarena, que va rebre la segona estrela Michelin l’any passat i la distinció de Millor Cuiner Internacional 2019 per Identità Golose. El programa compta amb la presència dels millors cuiners valencians i el primer capítol té com a protagonista el mateix Ricard Camarena. El cuiner explicarà els seus orígens professionals i mostrarà el Ricard Camarena Lab, el seu banc de proves.

Un altre programa que estarà novament en la programació d’À Punt és Magnífics, presentat per Nacho Diago i Rubén Aparisi. Els dos mags continuaran viatjant pels pobles de la Comunitat Valenciana i deixant bocabadats els seus veïns i veïnes. I Del twist al tuit continuarà mostrant en cada capítol els conflictes generacionals entre avis i nets. Un programa d’amor que llança ponts entre generacions. Finalment, el programa Ciutats desaparegudes arranca aquesta nit la segona temporada.

Una altra novetat en el prime time de la televisió d’À Punt és que el programa de reflexió i anàlisi de l’actualitat La qüestió s’avança a les 22:00 h de cada divendres i Punt Docs, programa de reportatges, passa a emetre’s dissabte després de NTC Nit.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i en diferit, a través del web https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar

stats