La televisió d’À Punt presenta una vintena de nous continguts dins de la programació de tardor-hivern

Es tracta d’una oferta generalista i molt variada amb formats pensats per a tots els públics

Nous continguts de la televisió d'À Punt
Nous continguts de la televisió d'À Punt

À Punt ha preparat una programació completa i variada per a la temporada tardor-hivern 2018-2019. La televisió pública valenciana comptarà amb una vintena de nous continguts adrçats a tots els públics. Entreteniment, divulgació, humor, cultura, informació i programes infantils s´aniran estrenant al llarg dels pròxims dies i setmanes.

La directora general d’À Punt, Empar Marco, destaca que es tracta d’una “graella molt variada i completa que pot agradar els valencians i les valencianes de totes les edats”. Programació, afegeix, “feta amb rigor i professionalitat”.

En la franja despertador À Punt ha programat, entre altes novetats, tres sèries infantils produïdes per l’espai públic de comunicació valencià. I dins de l’aposta informativa, aquest matí s’ha estrenat À Punt NTC i una tertúlia d’actualitat informativa, contingut diari i de dues hores de durada. La resta d’informatius amplien la durada i divendres s’estrena La qüestió, un programa amb públic, d’anàlisi de l’actualitat.

Entre els programes culturals previstos es troba la sèrie documental Emergents, sobre noves propostes creatives d’artistes valencians, i València-Califòrnia, que recorrerà les comarques compartint experiències i històries amb músics de tot el nostre territori. L’humor vindrà de la mà de Comediants i dels seus monòlegs. La televisió pública també presentarà aquest dissabte el seu primer talent xou, Family Duo, on competiran parelles valencianes amb algun vincle familiar i on es voran moments molt emocionants.

El món de l’esport serà un altra de les grans apostes d’aquesta temporada, amb programes com ara A córrer, centrat en el món del running, o GR7, sobre senderisme, que se sumaran als que ja s’han estrenat durant l’actual mes de setembre (TOT Esport, TOT Futbol i Va de bo). I cada setmana, durant 30 minuts, Felicitat 3.0 ens donarà senzilles pautes de vida saludable. I la televisió estrenarà en uns dies també La Vall, sèrie de ficció d’À Punt amb un càsting de luxe i una producció de gran qualitat. Igualment, cada dia laborable els espectadors podran saber més del camp a través de Terra viva, un programa que també tractarà el medi ambient. La programació s’anirà completant amb altres continguts.

Tots els programes de la televisió d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i en diferit a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats