La televisió d’À Punt no podrà oferir el partit Mallorca-Llevant

À Punt lamenta les molèsties ocasionades als espectadors amb la cancel·lació per un conflicte alié a la cadena.

Imatge d'arxiu del Llevant UE.
Imatge d'arxiu del Llevant UE.

À Punt lamenta no poder oferir la transmissió del partit que disputaran esta nit el Reial Mallorca i el Llevant UE per causes alienes a la voluntat de la cadena. Aquest partit formava part de l’acord entre la televisió autonòmica balear (IB3) i l’RCE Mallorca per a l’emissió dels partits de la pretemporada del club balear.

El Mallorca ha trencat el contracte amb IB3 com a mostra del malestar per l’emissió d’una notícia en què apareixien unes imatges subtitulades de l’entrenador de l’equip, Vicente Moreno. Aquestes imatges es van gravar en un entrenament durant els 15 minuts oberts a les càmeres i han sigut difoses per diferents mitjans de comunicació.

À Punt lamenta les molèsties ocasionades a l’audiència amb la cancel·lació d’un partit anunciat en la graella de programació per un conflicte alié a la cadena. Al mateix temps, expressa el seu suport a la televisió balear que ha defés la llibertat d’informació per damunt d’altres circumstàncies.

À Punt Mèdia vol agrair la col·laboració d’IB3, que ha fet tots els esforços per a produir el partit i facilitar el senyal de la transmissió per als espectadors de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar