La televisió d’À Punt oferirà dissabte, en directe, el partit d’handbol entre el Fertiberia Port de Sagunt i el BM Benidorm

Els dos equips són els únics representants valencians en la Lliga Asobal.

Derbi valencià d'handbol
Derbi valencià d'handbol

À Punt retransmetrà el pròxim dissabte, dia 2 de novembre, el derbi de la Lliga Asobal entre el Fertiberia Port de Sagunt i el BM Benidorm. L’enfrontament es podrà seguir en directe per la televisió pública a partir de les 18:00 hores. Els dos equips són els únics representants valencians en la lliga professional d’handbol.

Els dos conjunts arriben a aquest derbi en una situació ben diferent. El BM Benidorm està sisé en la classificació amb huit punts i quatre victòries, mentre que el Fertiberia Port de Sagunt tanca la classificació de la lliga i tractarà d’aconseguir la primera victòria aquesta temporada. El conjunt del Camp de Morvedre ha tornat enguany a jugar en la màxima categoria de l’handbol espanyol.

À Punt té entre els seus pilars el de prestar atenció i difondre els esports minoritaris, com ara l’handbol. Per això, des de l’inici de les emissions, la televisió, la ràdio i el web informen i retransmeten partits dels equips valencians en les diferents competicions, on els esportistes valencians estan aconseguint molts èxits.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en el web apuntmedia.es, en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats