La televisió d’À Punt inicia les proves tècniques d’emissió

L'informatiu matinal de la ràdio començarà dijous, 26 d’abril, de 7 a 10 hores

Logo À Punt Mèdia
Logo À Punt Mèdia

La televisió d’À Punt inicia dimecres de matí a les 8 hores les proves tècniques d’emissió. Tal com va dir la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, a les Corts Valencianes, les proves estan dirigides a acabar de fer els ajustos tècnics necessaris i a detectar talls o irregularitats en l’emissió.

L’operatiu tècnic de proves requereix l’emissió de continguts per a testar la continuïtat, proves que es faran en horari de 8 a 22.30 hores. S’ha optat per emetre programes de bona factura d’RTVV, que es repetiran en forma de graella. Es tracta de documentals, partides de pilota i certàmens de bandes. També s’emetran sèries infantils de producció pròpia d’À Punt que ja es poden veure al lloc web. No és en cap cas la graella d’À Punt.

Les proves, a més a més, serviran per a fer que els usuaris tinguen temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància. Els canals de referència d’À Punt són el canal 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.

Si detecteu problemes tècnics en l’emissió o anomalies, o teniu cap problema de recepció, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de tdt@cvmc.es. En trobareu més informació en el web www.apuntmedia.es i en les nostres xarxes socials.

D’altra banda, la ràdio incorporarà a partir de dijous, 26 d’abril, el seu informatiu de referència, Les notícies del matí. El programa s’emetrà de 7 a 10 del matí i estarà presentat per Elpídia Bellver, periodista de la redacció d’À Punt. Les notícies del matí són un gran contenidor que inclourà tant informació general, de serveis i d’agenda cultural com esports i una tertúlia d’actualitat, que ocuparà l'última hora. Amb aquest programa es va ampliant l’oferta informativa de la ràdio, tal com es va anunciar, i es compacta la graella del matí.

També et pot interessar

stats