La televisió d’À Punt estrena sèries i programes amb motiu d’aquestes vacances

També ha previst una programació especialment dirigida al públic familiar.

Historietes medievals
Historietes medievals

À Punt Mèdia ha preparat una programació especial en la televisió dedicada als més menuts amb motiu de les vacances de Pasqua. Una programació que inclourà diverses estrenes de sèries i programes i també continguts dirigits al públic familiar.

Una de les estrenes és Historietes Medievals, una sèrie de 13 capítols dirigides per Xavi Castillo, en què un joglar i un trobador contaran rondalles valencianes amb humor i imaginació.

També estrenarem durant els pròxims dies nous capítols de Catacric Catacrac. Les rondalles d’Enric Valor ens acostaran a històries màgiques d’herois i heroïnes, de princeses valentes i de joves que lluiten per la justícia i l’amor.

Els Bíters, per la seua banda, disposarà també de noves seccions i oferirà als més menuts noves propostes. Les noves seccions, de dos o tres minuts de durada sota la filosofia i el format youtuber, estaran agrupades en quatre categories (ciència, cuina, expressió artística i coneixement general), i estaran protagonitzades per cada bíter segons la seua habilitat i/o personalitat.

D’altra banda, À Punt estrena dos noves sèries de producció aliena. Voltron i Home. Voltron està protagonitzat per cinc adolescents que són transportats des de la Terra al mig d’una guerra intergalàctica. I Home gira al voltant d’una invasió alienígena a la Terra.

A més, durant els pròxims dies la programació de la televisió pública ha previst continguts dirigits al públic familiar. Continguts com ara documentals, Planeta Humà o Sacred sites, o pel·lícules com Molly Mooni l’increïble llibre de l’hipnotisme o La Brúixola Daurada.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i en diferit, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV

També et pot interessar