La televisió d’À Punt estrena demà dissabte el concurs ‘Jo en sé més que tu’

És un format d’èxit en altres televisions autonòmiques.

Alicia Ramírez
Alicia Ramírez

La televisió d’À Punt estrena demà dissabte, dia 1 de febrer a les 19:30 hores, Jo en sé més que tu, un concurs de cap de setmana de 50 minuts de duració, amb preguntes i respostes en el qual els concursants s’emportaran diners en funció dels coneixements però també de l’estratègia de joc. Cada concursant participarà dos dies.

El concurs és un format consolidat i d’èxit en altres televisions autonòmiques que a partir del pròxim cap de setmana es podrà seguir per À Punt abans de NTC nit. Estarà conduït per Alicia Ramírez. La presentadora i actriu té una àmplia trajectòria en concursos i programes tant a la televisió pública valenciana com a altres cadenes d'àmbit nacional.

Els tres equips concursants en cada programa estaran compostos per tres persones cadascun, entre les quals existeix algun vincle personal (familiars, companys de treball, amics de la infància, etc). Els equips s'enfrontaran dissabte i diumenge i el guanyador tornarà a concursar el cap de setmana següent.

L'objectiu del concurs que s’estrena a la televisió pública valenciana és aconseguir el codi de la caixa forta que conté el pot. Els dígits per a obrir-la s'obtindran durant el transcurs del programa. Si la caixa s'obri, l'equip que ho aconseguisca guanyarà el pot acumulat. El concurs és un espai ple de diversió i humor.

Cada dia Jo en sé més que tu constarà de cinc fases diferenciades. En les tres primeres, juguen els tres equips de concursants i en les dos següents es van eliminant, d'un en un, fins que només un equip arribe a la final. Cada dia, el programa posa en joc 500 euros més el pot acumulat al llarg dels programes anteriors.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats