La televisió d’À Punt comptarà amb Subirats i Javi Rubio, dos comentaristes de luxe per al doble derbi valencià

Aquest cap de setmana es retransmeten dos enfrontaments entre quatre històrics equips de la Comunitat Valenciana: Alcoià-Castelló (dissabte, 19:00 h) i VCF Mestalla - Hèrcules (diumenge, 12:00 h). 

Mestalla - Hèrcules, diumenge a les 12 hores
Mestalla - Hèrcules, diumenge a les 12 hores / Departament de Comunicació
14 d'octubre 2022 - 12:48

El futbol valencià prendrà protagonisme en À Punt Mèdia aquest cap de setmana. La televisió d’À Punt retransmetrà l’enfrontament entre quatre històrics equips de la Comunitat Valenciana: Alcoià-Castelló (dissabte, 19:00 h) i VCF Mestalla - Hèrcules (diumenge, 12:00 h). L’encarregat de la narració d’aquests dos duels serà Raül Pina, que comptarà per a cada partit amb un comentarista a l’altura de cada duel.

Alcoià - Castelló, dissabte a les 19 hores.
Alcoià - Castelló, dissabte a les 19 hores.

L'exfutbolista Javi Rubio serà el comentarista del partit entre l'Alcoià i el Castelló. El migcampista va ser un dels capitans de l'Alcoià en la seua etapa com a blanc-i-blau (2013-2016) en Segona Divisió B, on va marcar dotze gols en lliga. En totes aquelles temporades, els alcoianistes es van classificar per a la Copa del Rei. Javi Rubio també va vestir l'elàstica del Castelló en la campanya 2017-2018.

Javi Rubio serà el comentarista del partit entre l'Alcoià i el Castelló
Javi Rubio serà el comentarista del partit entre l'Alcoià i el Castelló / Foto: L'Opinió de Torrent

Va ser un dels principals artífexs de l'ascens a Segona B, perquè els de Castàlia abandonaren la Tercera Divisió després d'una llarga travessia de set cursos. Va marcar quinze gols en aquella temporada. El 2020 va tornar per a formar part de la secretaria tècnica alb-i-negra. Des del passat estiu és el director esportiu del Torrent CF.

Per al duel de diumenge al matí entre el València CF Mestalla i l’Hèrcules CF, À Punt comptarà amb un altre comentarista d’excepció, Javier Subirats. Com a jugador, va demostrar la seua gran classe durant tretze temporades en el conjunt de Mestalla. Ja com a director esportiu, va ser un dels màxims responsables de construir el millor València CF de la història.

Javier Subirats comentarà el duel de diumenge al matí entre el València CF Mestalla i l’Hèrcules CF
Javier Subirats comentarà el duel de diumenge al matí entre el València CF Mestalla i l’Hèrcules CF

També va fer una destacada labor com a secretari tècnic de l’Hèrcules CF quan l’equip va aconseguir l’ascens a Segona Divisió el 2004. Subirats i Javi Rubio, dos grans coneixedors del nostre futbol, se sumen així al compromís d’À Punt Mèdia per estar present i donar suport als esportistes i equips valencians en els esdeveniments més importants de la temporada. 

També et pot interessar

stats