La Televisió d’À Punt començarà a emetre en proves el 25 d’abril

La directora general d'À Punt, Empar Marco, ho ha anunciat en la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l'Espai Audiovisual de Les Corts.

La directora general d'À Punt durant la seua intervenció a Les Corts
La directora general d'À Punt durant la seua intervenció a Les Corts

À Punt Mèdia iniciarà les emissions en proves de la televisió el pròxim 25 d’abril. Així ho ha anunciat aquest matí en la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l'Espai Audiovisual de Les Corts Valencianes la directora general d’À Punt, Empar Marco. 

Marco ha detallat que la programació en proves substituirà el cartó blau. Ara s’hi pot escoltar la ràdio en directe, però mentre duren les proves ja no. “La programació consistirà en proves tècniques. Amb tot el que això representa de possibilitats que l’emissió es talle o es veja de manera irregular... perquè els nostres tècnics han d’acabar de fer els ajustos necessaris”, ha comentat. 

La directora general d’À Punt ha explicat que al llarg dels últims mesos À Punt ha fet una renovació tecnològica absoluta: “À Punt emetrà en alta definició, hem canviat la capçalera, hem canviat el sistema de multicontinuïtat... i això és el que hem de provar. I, arribats a aquest punt de la implementació, les proves s’han de fer emetent continguts”. 

Aquestes proves, a més, serviran per a fer que els usuaris tinguen temps de posar À Punt en el comandament a distància. “Hem d’entrar a les cases dels ciutadans abans que comencen les emissions definitives, amb la graella que estem preparant per a l’estrena. Amb un fum de continguts nous, encomanats expressament per a À Punt. Els continguts en què estan treballant centenars de professionals de l’audiovisual valencià que ens va fer les seues propostes”, ha detallat davant els membres de la comissió Marco. 

La directora general ha remarcat que el contingut que es podrà veure de moment no serà la graella d’À Punt, sinó continguts rescatats, productes de bona factura que serveixen per a equilibrar les emissions. “Des del primer dia hem dit que treballem amb el concepte de finestres i que les anem obrint a mesura que podem assumir-ho tant humanament com tècnica. Ara provem la televisió perquè prompte podrem iniciar les emissions definitives”, ha insistit la directora general.

També et pot interessar

stats