‘Tàp Zàping’ torna a la nit de dijous amb Ximo Rovira com a primer convidat

Àlex Blanquer i Lluís Cascant presenten el programa d’humor que recupera l’espai original en la graella setmanal d’À Punt

Àlex Blanquer presenta Tàp Zàping
Àlex Blanquer presenta Tàp Zàping / ©Miguel Lorenzo
27 de setembre 2023 - 15:20

El programa més divertit de la graella d’À Punt, Tàp Zàping torna demà en el format setmanal a la programació de dijous en prime time. A partir de les 22 hores, Àlex Blanquer i Lluís Cascant ens carreguen les piles amb vista al cap de setmana amb un somriure i ens ajuden a tancar la setmana laboral amb bon humor. El primer convidat de la nova temporada serà el presentador Ximo Rovira que avançarà alguns detalls del nou magazín que ja prepara per al seu retorn a la cadena pública autonòmica.

Lluis Cascant copresenta Tàp Zàping
Lluis Cascant copresenta Tàp Zàping

El director del programa, Josep Pitarch, assenyala que per a l’equip del Tàp Zàping “és un repte tornar a l’horari que teníem en programes anteriors i amb periodicitat setmanal, el que implica que, dijous rere dijous, s’ha de mantindre un estàndard de qualitat molt alt, i de moment, estem molt il·lusionats amb el contingut que ja preparem”.

En la taula d’actualitat trobarem Korah i Saray Cerro, també participen com a col·laboradors Pere Aznar i Pepa Cases, Esther Collado amb secció pròpia i la incorporació del còmic valencià Raúl Diego que s’estrena com a dinamitzador del públic del programa amb la intervenció més gamberra del programa.

Àlex Blanquer i Lluis Cascant cada dijous a les 22 hores en À Punt
Àlex Blanquer i Lluis Cascant cada dijous a les 22 hores en À Punt

“Estem preparant unes escenes mol xules amb els polifacètics presentadors que són per a nosaltres una eina que hem d’aprofitar” –explica Pitarch– “per això no faltaran esquetxos, imitacions, personatges fake i tot el que sabem que ajuda a passar una estona divertida als espectadors per a encarar el cap de setmana amb energia i riures, això sí fent el que hem fet sempre, analitzar l’actualitat social i política des d’un prisma desenfadat, perquè des de l’humor la vida es millor”.

Com és habitual al Tàp Zàping cada setmana no faltarà la cançó adaptada més divertida que, per a encetar la temporada, farà un resum del que ens ha passat a l’estiu en clau d’humor.

També et pot interessar

stats