‘Tàp Zàping’ analitza l’actualitat en clau d’humor cada vesprada en À Punt

Àlex Blanquer presenta, juntament amb Lluís Cascant, el nou Tàp Zàping diari que s’estrena dilluns 

Lluis Cascant i Alex Blanquer estrenen un programa diari de Tàp Zàping per a les vesprades d'À Punt
Lluis Cascant i Alex Blanquer estrenen un programa diari de 'Tàp Zàping' per a les vesprades d'À Punt / À Punt
15 de març 2023 - 10:01

El programa d’entreteniment Tàp Zàping evoluciona cap a un nou format diari que s’emetrà a partir del dilluns que ve, 20 de març, cada vesprada en la televisió d’À Punt. 

Àlex Blanquer presenta, juntament amb Lluís Cascant, l’espai que, mantenint l’esperit i el to del Tàp Zàping setmanal, analitzarà l’actualitat en clau d’humor i comentaran les notícies més curioses, els moments televisius més divertits i els vídeos virals més sorprenents i graciosos de la xarxa. 

Cada dia, Àlex Blanquer i Lluís Cascant compten amb la col·laboració de personatges ben coneguts en les xarxes i en el món audiovisual com ara Saray Cerro, Gemma Payà, Esther Collado, Korah, Manu Badenes, Pepa Cases, Pere Aznar i Òscar Tramoyeres. En directe i amb atractives seccions tractaran els temes d'actualitat amb el característic humor canalla del Tàp Zàping

L’espai també recorrerà el territori buscant riures a través dels reportatges més bojos i els directes més sorprenents amb el segell de Nerea Sanfe, María Zamora i Cabra Fotuda.

També et pot interessar

stats