El ‘talent show’ ‘Duel de veus’ i el magazín ‘Bona vesprada’, primeres estrenes del 2021 a À Punt

El concurs musical comença aquest dissabte 9 a les 21:45 hores i a partir de dilluns 11, Màxim Huerta serà l’encarregat de les vesprades.

El ‘talent show’ ‘Duel de veus’ i el magazín ‘Bona vesprada’, primeres estrenes del 2021 a À Punt
El ‘talent show’ ‘Duel de veus’ i el magazín ‘Bona vesprada’, primeres estrenes del 2021 a À Punt

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha presentat aquest matí en la trobada amb els mitjans de comunicació les dues primeres estrenes de la programació del gener de l’any nou. Seran el concurs de talents Duel de veus i el magazín Bona vesprada, amb presència dels presentadors, jurat i col·laboradors participants en els dos programes.

Alfred Costa ha assenyalat que “després dels bons resultats d’audiència el 2019, amb el creixement del 50% en nombre d’espectadors i la fidelitat que ens han regalat els espectadors durant aquestes dates nadalenques, volem mantindre la funció fonamental de la televisió pública valenciana i apostar per ser la televisió de proximitat, la que ens arrela amb allò que es nostre. Duel de veus i Bona vesprada són dos continguts que els valencians i valencianes mereixen, dues propostes d’entreteniment de qualitat amb un disseny innovador en el seu format audiovisual”.

Duel de veus s’estrena dissabte en el prime time, a partir de les 22:00 hores. Àlex Blanquer és l’encarregada de conduir aquest programa que té un jurat d’excepció: l’humorista Eugeni Alemany (presentador de l’Atrapa’m si pots en la sobretaula d’À Punt) i les cantants Sole Giménez (ex de Presuntos Implicados) i Samantha Gilabert (veu de Cactus, ex-concursant de Family duo i Operación triunfo). A més del jurat, convidats especials en cada gala ajudaran a decidir el veredicte. Entre els noms confirmats estan la cantant Melody, l’actriu Carme Juan, el cantant Mikel Erentxun, les cantants Rosa López i Soraya, els presentadors valencians Carolina Ferre, Carmen Alcayde i Màxim Huerta, etc.

L’objectiu del concurs és trobar la nova estrela de la música de la Comunitat Valenciana amb un format que es desenvolupa al llarg de 13 gales. Per això, cada dissabte es faran duels amb cançons molt conegudes de totes les èpoques i tots els gèneres. Duel de veus és un concurs de talents en què brillarà tant el talent individual com el treball en equip, una lliçó de valors, empatia i confiança per a donar el millor de cadascú amb la música com a fil conductor.

La competició serà per equips, la qual cosa farà que el treball per a preparar les actuacions siga especialment important. Un programa que, sens dubte, establirà un vincle emocional setmana rere setmana amb l’espectador.

Màxim Huerta torna a les vesprades de la televisió pública valenciana

Bona vesprada és el nou magazín de les vesprades, de 16:15 a 20:30 de dilluns a divendres. Presentat pel periodista Màxim Huerta, que torna a la televisió pública valenciana, el programa diari oferirà quatre hores en directe per a convidar a la participació ciutadana, tant al plató com al carrer. Amb ell estaran Joan Espinosa (À Punt Directe, Family duo) i Maria Fuster (El matí À Punt i Assumptes interns).

El format pretén ser una finestra oberta, una conversa en temps real amb l’espectador. Cada dia Bona vesprada visitarà un poble de la Comunitat Valenciana i el mostraran els seus habitants, mitjançant les noves eines tecnològiques, per a facilitar la conversa. Des d’un punt de vista innovador, el contingut interessarà i motivarà els espectadors que hi participaran activament, al plató i en les xarxes socials.

El programa també dedicarà una bona part a analitzar l’actualitat amb experts i col·laboradors fixos, però també els particulars seran protagonistes del tema que es tractarà. Bona vesprada vol oferir informació de servei i, tanmateix, potenciar la mirada de la societat que ens envolta. El periodista Alfons Ferrandis torna també a les pantalles valencianes per a acostar-nos històries molt personals de nord a sud de la Comunitat Valenciana. A més, coneixerem el paper dels nous cronistes del programa, que faran d’ambaixadors dels pobles i ens posaran al dia del que passe pels llocs recorreguts cada setmana.

Bona vesprada inclou, a més, una secció de cuina casolana a càrrec de la benicarlanda Maribel Gil, ex-concursant de Master chef, i no falta una secció, anomenada “Pura natura”, per a traslladar a grans i menuts la importància de cuidar el medi ambient, el valor de la sostenibilitat, l’ecologia i les bones pràctiques, amb denúncies per a millorar el nostre entorn.

També et pot interessar