El somni de la Champions del Llevant, en À Punt

Aquest dissabte, 21 d’agost, a les 18:00 h, la televisió d'À Punt ofereix en directe la final de la ronda prèvia per a la classificació per a la Champions League Women entre l'equip granota i el Rosenborg BK Kvinner

Llevant femení
Dissabte de vesprada retransmetem la final de la ronda prèvia de la Champions League Femenina
18 d'agost 2021 - 00:00

Dissabte, a les 18:00 hores, À Punt oferirà en directe la final de la ronda prèvia de la Champions League Femenina que jugarà el Llevant UE Femení contra el Rosenborg BK Kvinner noruec.

Després de derrotar per 2-1 el Celtic FC, les jugadores granota lluitaran ara per imposar-se en la final al conjunt amfitrió, que va superar en la semifinal el Minsk, també per 2-1. Si les xiques de Villacampa guanyen accediran a la segona ronda de classificació de la màxima competició continental per clubs.

Després de retransmetre la semifinal del dimecres, À Punt acompanyarà també al conjunt llevantinista en el partit definitiu per a mantindre el somni de tornar a la Champions League Women després de 13 temporades.

Amb la narració de Daniel Hermosilla i els comentaris de l’excapitana del Llevant Femení, Tere Saurí, i Adrián Garcia Cremades l’emoció de la final està servida per a somniar amb la Champions en directe en À Punt.

També et pot interessar

stats