‘Sicília sense morts’, participada per À Punt, es preestrena en l’Atlàntida Film Fest

La sèrie de ficció, adaptació de l’exitós llibre homònim de Guillem Frontera, està produïda per IB3 i compta també amb la col·laboració de TV3 i Filmin

Fotograma de la sèrie
Fotograma de la sèrie
25 de juliol 2022 - 10:23

La sèrie de ficció Sicília sense morts es presenta l’Atlàntida Film Fest, que se celebra fins al 31 de juliol a Mallorca.

La sèrie és una de les grans apostes per la ficció de d’IB3 amb la participació d’À Punt, TV3 i Filmin.

Aquesta producció de huit episodis és una adaptació del llibre homònim escrit per Guillem Frontera i publicat l’any 2015 amb un gran èxit de vendes i de crítica.

La novel·la, publicada el 2015 per Club Editor (Barcelona), va ser un èxit de vendes. I ara els seus personatges prenen vida a través de la sèrie que arribarà a les pantalles a la tardor.

Del llibre a la pantalla

El president de les Illes Balears rep el cadàver d’una rata a sa casa. Aquest fet desencadenarà una investigació periodística que intentarà destapar els mecanismes ocults que hi ha als marges del poder: corrupció, mentides, venjança i unes arques públiques buides a costa d'infraestructures megalòmanes, festes i empreses funeràries.

L'autor, Guillem Frontera, descriu la novel·la com en “una veritat literària basada en la vida real”, amb personatges inventats que ens recorden a temps passats. Sicília sense morts és una sèrie d’intriga, que tracta un misteri a resoldre amb components de suspens, investigació, amor, corrupció i venjança.

Dirigida per Lluís Prieto, amb guió de Xavier Uriz i produïda en col·laboració amb Nova Producciones, Sicília sense morts es compon de huit episodis i compta amb els actors Fèlix Pons, Pep Tosar, Lara Martorell, Blai Llopis o Mar Fiol, entre d'altres.

Rodada a Mallorca, les localitzacions barregen veritat i ficció: un dels espais de rodatge és el Consolat de Mar, seu de la presidència del govern autonòmic, un lloc que durant un temps va estar en el punt de mira judicial arran dels casos de corrupció que es van investigar a les Balears. 

També et pot interessar

stats