La sèrie 'Després de tu' s’acomiada amb rècord d’audiència

Més de 758.000 espectadors, el 15,5% de la població valenciana, han vist almenys un minut de la sèrie.

Vora 200.000 espectadors van triar anit la producció valenciana dels diumenges en À Punt televisió i, per consegüent, s’aconseguí el 9,8% de quota de pantalla.

Després de tu és el segon programa més vist de la temporada, després de L’Alqueria Blanca.

À Punt pensa ja en la segona temporada de Després de tu
À Punt pensa ja en la segona temporada de 'Després de tu' / Departament de Comunicació
11 d'abril 2022 - 20:10

Anit es va emetre l’últim dels 20 capítols de la sèrie Després de tu, que ha captivat les espectadores i espectadors durant setmanes. La comèdia d’Albena Produccions i Minoria Absoluta, dirigida per Carles Alberola i Chon González i protagonitzada per Sergio Caballero, ha sigut tot un èxit d’audiència.

Destaca la fidelitat del 91,9% de l'últim capítol: dels 191.000 valencians que van passar pel capítol, 162.000 van decidir veure’n una part.

El capítol més vist va ser el de l'estrena amb 164.000 espectadors i un 8,7% de quota de pantalla. El segon emés aquell mateix dia va concitar els mateixos espectadors, però una dècima menys de quota de pantalla (8,6%) tot i que el capítol final és el més competitiu amb un 9,8% de share.

Després de tu es pot tornar a vore al web A la Carta
Després de tu es pot tornar a vore al web A la Carta

Un total de 158.000 valencians van contactar per capítol amb la sèrie, en total 758.000. És a dir, el 15,5% de la població valenciana ha vist almenys un minut de la sèrie.

A més, ha comptat amb una gran fidelitat amb una mitjana de 79,5% i ha aportat als dies d'emissió un 15,7% del share del canal, que fa una mitjana aquests diumenges d’un 3,4% en el total del dia i un 4,7% en el prime time. Després de tu és el segon programa més vist de la temporada, després de L’Alqueria Blanca.

Després de tu ha sigut una aposta nova i ambiciosa d’À Punt Mèdia que ha comptat amb la col·laboració de TV3 i IB3. De fet, les tres cadenes van estrenar la sèrie de forma simultània el diumenge 6 de febrer. El rodatge es va fer íntegrament a l’estudi 1 del centre de producció de programes d’À Punt, on es va construir un plató de 360 graus, i inclou localitzacions naturals de València, Burjassot i Godella.

El rodatge es va fer al centre de producció de programes d’À Punt
El rodatge es va fer al centre de producció de programes d’À Punt

La nova sèrie d’À Punt, creació del dramaturg, director i actor valencià Carles Alberola, dirigida juntament amb el també valencià Chon González, tenia un excel·lent punt de partida amb una sinopsi que prometia: Després de tu està protagonitzada per l’actor valencià Sergio Caballero, que interpreta el paper de Pau, un pare de família que intenta refer la seua vida després de la mort sobtada de la seua dona Raquel. Un dol que no li resultarà fàcil, tampoc per als fills adolescents dels quals mai s’ha ocupat del tot.

Els personatges principals, interpretats per Sergio Caballero, Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, han conquerit la fidelitat de les espectadores i espectadors cada diumenge. Fa dues setmanes, el capítol 16 reservava escenes plenes d’emoció com ara quan Pau descobria que Raquel havia tingut una aventura amb un company de faena. El moment va ser fins i tot una de les finestres més vistes en les xarxes d’À Punt.

La sèrie Després de tu finalitza amb uns resultats positius en superar la mitjana de la cadena en un 133% amb un 6,8% de share mitjà i 126.000 espectadors de mitjana. Per això, À Punt pensa ja en la segona temporada de Després de tu, una comèdia que ha agradat per la seua qualitat tècnica i artística, a més de la proximitat de personatges, trames i situacions. Una aposta de la televisió pública per a fomentar l’audiovisual valencià que de segur tornarà a connectar amb la nostra audiència.

La sèrie es pot tornar a disfrutar en el web en A la Carta (https://www.apuntmedia.es/series/despres-de-tu/).

També et pot interessar

stats