Així serà el Cap d’Any festiu d’À Punt

Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan seran els amfitrions de l’Especial Campanades 2023.

A les 22:40 hores, comença l'Especial Campanades 2023 d'À Punt
A les 22:40 hores, comença l'Especial Campanades 2023 d'À Punt / Miguel Lorenzo per a À Punt
27 de desembre 2022 - 11:42

La programació d’À Punt continua amb el seu esperit de Nadal aquesta setmana, última del 2022. Aquesta nit a partir de les 22 hores continuarà la batalla final del concurs musical Duel de veus. El dimecres 28 el programa Valencians pel món ens convida a una de les destinacions més romàntiques per a tancar l’any: Nova York.

La nit del dissabte 31 de desembre, en l’Especial Campanades 2023, À Punt apostarà per l’humor i l’espectacle amb Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan. A partir de les 22:40 hores, donarem pas al nou any des del balcó de l’antic edifici de Correus a la plaça de l’Ajuntament de València, conegut ara com a Palau de les Comunicacions de València. Un programa molt especial amb moltes cares conegudes convidades que començarà amb una festa i conclourà amb un brindis, com toca, després de prendre el raïm.

Pepa Cases, Lluís Cascant i Cabrafotuda presenten Tàp Zàpping en À Punt
Pepa Cases, Lluís Cascant i Cabrafotuda presenten Tàp Zàpping en À Punt / À Punt

Durant el sopar, rialles assegurades amb un especial de TàP Zàping a les 21.30 hores que recopilarà els millors moments de l’any. Lluís Cascant serà el mestre de cerimònies. Cabrafotuda eixirà al carrer per a polsar l’opinió de la ciutadania sobre com ha sigut l’any i sobre els bons propòsits i expectatives dipositades en el 2023. Pepa Cases serà l’encarregada d’entrevistar els guanyadors del rànquing del zàping de l’any. A més, els tres presentadors protagonitzaran una de les sorpreses de la nit: l’estrena d’un videoclip interpretat per ells que comptarà amb un cameo i la identitat del protagonista només es desvelarà durant l’emissió del programa.

Després de les campanades, continuarà la festa amb el programa de karaoke Cantem-li al 2023!, els concerts de La Fúmiga i SedaJazz amb Sole Giménez.

L’últim dia de l’any, com és tradicional, s’emetrà el discurs institucional del president de la Generalitat, Ximo Puig, a les 14 hores.

El Restaurant torna a les pantalles d'À Punt
El Restaurant torna a les pantalles d'À Punt / À Punt

À Punt enceta el 2023 amb l’estrena, l’1 de gener, de la segona temporada de l’exitosa sèrie sueca El restaurant i oferirà dos capítols cada diumenge. Ambientada a Suècia després de la II Guerra Mundial, narra la història d'una influent família d'Estocolm, els Löwander, i dels membres del personal del restaurant que regenten, el luxós Djurgårdskällaren.

Dilluns nit: especial música en valencià

El dilluns 2 de gener encetem l’any amb un programa de Zoom dedicat al boom de la música en valencià, que fa un seguiment a l’actuació del grup Zoo al Wizink Center de Madrid davant de milers de persones. Hi havia públic valencià, però també de comunitats castellanoparlants. Com ha arribat a aconseguir aquest èxit la música en valencià? Zoom fa un recorregut per la història de la música en la nostra llengua. Cantants com Raimon o Ovidi Montllor, i grups com Al Tall o Carraixet van sembrar la llavor i ens ho desvelarà l’equip de Bérnar Giménez.

Després de Zoom, À Punt continua amb la música en valencià amb un especial sobre el músic Vicent Torrent format pel documental i concert Racons i cançons. À Punt mostrarà com va ser la tornada de Torrent als escenaris, en la preparació d’un gran concert al Teatre Principal de València. Un testimoni viu d’un personatge fonamental en la cultura valenciana recent: membre fundador d’Al Tall, lluitador contra la repressió franquista, recuperador de la música folk valenciana... Un perfil polièdric, íntim i en profunditat, en temps present, a través d'un documental musical. 

Campanades matinals amb La Colla a Mislata

El matí de dissabte 31 de desembre, a partir de les 10 hores, Laia i Pau, presentadors de La Colla d’À Punt, estaran a la festa que La Colla en Ruta celebra a la plaça de la Constitució de Mislata. Les dues primeres hores hi haurà tallers i ludoteca, actuació de Dani Miquel i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics i la Banda de les Feretes. A les 12 hores la festa conclourà amb les campanades infantils amb llepolies i fruita.

 

També et pot interessar

stats