Sèneca-Autobusos, primer premi À Punt de les Fogueres 2024

El monument és obra del taller de José Gallego i Toni Pérez

Una foguera del taller de José Gallego i Toni Pérez
Una foguera del taller de José Gallego i Toni Pérez / Departament de Comunicació
22 de juny 2024 - 08:49

La comissió de la foguera Sèneca-Autobusos, amb el lema “Vamos a contar mentiras”, obra dels artistes José Gallego i Toni Pérez, ha guanyat el primer premi a millor foguera dels Premis À Punt 2024. El segon premi ha sigut per a la foguera Sant Blai - La Torreta amb “Nyas canya”. I la foguera Port d’Alacant, amb el vol de les seues papallones, s’ha emportat el tercer guardó.

La foguera guanyadora del primer premi d’À Punt de les Fogueres ha presentat una escena que té com a títol: “Contarem mentides, Atrapa’m si pots la mentida”, una idea original que permet al públic visitant interactuar, com si es tractara del concurs de la televisió, amb preguntes molt divertides.

El jurat format pels presentadors Óscar Tramoyeres (Atrapa’m si pots), Mireia Llinares (Dejavú) i Jose Sáez (Zoom) ha emés el veredicte després d'haver visitat sis comissions finalistes del concurs i d’una reunió de tots els membres, en què han valorat les fogueres que presenten la millor crítica audiovisual.

Segon Premi sant Blai - La Torreta
Segon Premi sant Blai - La Torreta

El jurat ha considerat els projectes de les fogueres presentades d’acord amb els criteris següents: escenes que especialment facen referència a qualsevol dels continguts dels mitjans d’À Punt (ràdio, televisió, web, xarxes socials, presentadors, presentadores, programes); escenes que facen referència a continguts audiovisuals; originalitat de l’escena representada, i qualitat dels materials i acabats.

Tercer premi per a port d'Alacant
Tercer premi per a port d'Alacant

La llista guanyadora està publicada en el web d’À Punt i en el web de la Federació de les Fogueres de Sant Joan. Els estandards corresponents a cada foguera guanyadora es lliuraran en l’acte oficial de la Federació de les Fogueres de Sant Joan.

També et pot interessar

stats