Sèneca-Autobusos guanya el Premi À Punt de les Fogueres d’Alacant

Fins al dijous 23 es poden votar els premis del públic en el web d’À Punt Mèdia. El resultat es farà públic el dia 24 de juny a les 11:00 hores en el web i les xarxes socials

Primer Premi À Punt Sèneca-Autobusos
Primer Premi À Punt Sèneca-Autobusos / Departament de Comunicació
21 de juny 2022 - 17:31

La primera edició dels Premis À Punt a les Fogueres, que tenen com a objecte guardonar la foguera –escena o ninot– que presente la millor crítica audiovisual, ja té els seus guanyadors:

Primer premi per a la foguera Sèneca-Autobusos dels artistes José Gallego, Toni Pérez i Manuel Algarra amb el lema “Hi havia una vegada un virus”.

Primer Premi À Punt Sèneca-Autobusos
Primer Premi À Punt Sèneca-Autobusos

Segon premi per a la foguera Sant Blai-la Torreta, de l’artista Manuel Martínez Rey amb el lema “Inumatis”.

Segon Premi À Punt Sant Blai LaTorreta
Segon Premi À Punt Sant Blai LaTorreta

Tercer premi per a la foguera José Ángel Guirao, de l’artista Sergio Musoles amb el lema “Espectacular!”

Tercer Premi À Punt José Àngel Guirao
Tercer Premi À Punt José Àngel Guirao

Els guardons són de 2.000 euros per al primer, un segon de 1.000 euros i un tercer guardó de 500 euros. Tots rebran el corresponent estendard amb menció de la concessió del premi a la foguera corresponent, a més de la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

Sergio Caballero (actor de la sèrie Després de tu), Lola Moltó (actriu de la sèrie L’Alqueria Blanca) i Gala Navarro (periodista de la delegació d'Alacant) han visitat les fogueres grans participants al concurs.

Tots ells ha valorat els projectes de les fogueres presentades d’acord amb els criteris següents: escenes que facen referència a qualsevol dels continguts dels mitjans d’À Punt (ràdio, televisió, web, xarxes socials, presentadors, presentadores o programes); escenes que es referisquen a continguts audiovisuals; originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats. En les infantils també s’ha considerat la promoció dels valors i drets de la infància recollits en la Carta de valors de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

També et pot interessar

stats