Segueix el futbol a l’agost per À Punt

La televisió i la ràdio retransmetran en directe els principals enfrontaments dels equips de la Comunitat Valenciana.

Torneig internacional Cotif
Torneig internacional Cotif

L’actualitat del futbol es podrà seguir aquesta setmana en directe per À Punt. La televisió i la ràdio retransmetran els principals enfrontaments de la pretemporada de Lliga previstos pels equips de la Comunitat Valenciana.

El primer és el que enfrontarà hui, dimecres 7 d’agost, el Llevant i l’Elx, a partir de les 19:00 hores al Collao d’Alcoi. La narració de Xavier Alberola i Inma Cerro tindrà també els comentaris de Patrícia Campos.

I demà, dijous 8 d’agost, la televisió pública valenciana retransmetrà les finals del Cotif, el Torneig Internacional de Futbol sub-20 que es juga com cada any a l’Alcúdia. La final femenina està prevista a les 19:30 hores i enfrontarà Espanya amb el Villarreal. La final masculina començarà a les 22:00 hores i es jugarà entre Espanya i Rússia. Comentaran els partits Xavier Alberola i l’entrenador José Gimeno.

Finalment, el dissabte 10 d’agost es podrà seguir per televisió el partit que enfrontarà l’RCE Mallorca amb el Llevant. El partit forma part del Trofeu Ciutat de Palma i es disputarà a partir de les 21:00 hores a l’estadi de Son Moix. Comentaran l’enfrontament el periodista Xavier Alberola i l’entrenadora Patrícia Campos.

També dissabte en la ràdio es retransmetrà en directe a partir de les 20:30 hores el partit que jugaran al camp de Mestalla el València CF i l’Inter de Milà. El València s’estrena així davant la seua afició en el Trofeu Taronja. La narració del partit anirà a càrrec dels periodistes Josevi Sánchez i Jordi Sanchis, i els comentaris de Pep Serer.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats