Segueix les Falles 2020 per À Punt

La programació especial comença diumenge amb la retransmissió en directe de la primera mascletà i de la Crida.

Fallera major de València
Fallera major de València

À Punt farà al llarg de les pròximes setmanes un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans per tal d’oferir en directe i en alta definició els grans moments de les falles 2020. L’espai públic de comunicació estarà al centre de la festa a València però també en bona part dels pobles i ciutats del territori valencià on es planten falles, des de Benicarló fins a Benidorm.

La programació especial a la televisió comença el pròxim diumenge 1 de març amb la retransmissió en directe des de la plaça de l’Ajuntament de València de la primera mascletà. Les retransmissions seran comentades per Carolina Ferre i Ferran Cano des d’un set ubicat a la mateixa plaça de l’Ajuntament. I al balcó del consistori estarà Sonia Fernández, que cada dia entrevistarà protagonistes de la festa. El mateix diumenge, a partir de les 19:30 hores, la televisió pública oferirà en directe, des de les Torres de Serrans, la Crida, un dels actes fallers més emotius.

De l’1 al 19 de març es podran seguir les mascletaes en directe per À Punt a partir de les 13:00 hores de dilluns a divendres i de les 12:30 hores durant els caps de setmana. À Punt, a més, oferirà el senyal pool d’aquest i dels altres grans moments de les festes falleres.

D’altra banda, la nit de la Plantà es podrà veure igualment per la televisió pública. I serà en directe des de la plaça de l’Ajuntament i també amb connexions amb altres pobles i ciutats. La retransmissió inclourà el castell nocturn d’aquest diumenge. À Punt informarà, també, de la decisió del jurat sobre els premis de les falles, seguirà en directe la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats i el dijous 19 de març, dia de la Cremà, la televisió pública farà un programa especial de vesprada i també de nit que inclourà la Cremà de la falla de la plaça de l’Ajuntament, la del monument que guanye el primer premi de la secció especial i la d’altres localitats del territori.

La ràdio, per la seua banda, també farà un ampli desplegament durant els pròxims dies, i especialment en la setmana fallera. Així, es podrà seguir en directe les mascletaes del 16 al 18 de març i els magazins i informatius estaran molt pendents de la festa. A més, els programes de vesprada (Podríem fer-ho millor, Pròxima parada i Territori sonor) es faran en directe des de la plaça de l’Ajuntament.

À Punt segueix des de l’inici de les emissions les festes populars valencianes i les tradicions dels nostres pobles i ciutats. En aquesta línia, durant el mes de març està prevista una programació especial per a seguir de prop les Falles i també les festes de la Magdalena de Castelló. També amb aquest motiu, la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), ha convocat enguany la primera edició dels premis À Punt a les Falles, que tenen com a objectiu guardonar el monument faller que presente la millor crítica audiovisual. També ha obert la convocatòria de la primera edició dels Premis La Colla per a les falles infantils, que tenen com a objectiu la promoció dels drets i els valors de la infantesa recollits en la carta de valors.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar

stats