Segueix en directe les fogueres d’Alacant per À Punt

La televisió, la ràdio i el web retransmetran en directe els moments centrals de la festa.

Una imatge d'arxiu de les fogueres
Una imatge d'arxiu de les fogueres

À Punt seguirà enguany de prop els moments centrals de les fogueres d’Alacant. L’espai públic de comunicació retransmetrà a través de la televisió, la ràdio i el web les mascletaes, l’ofrena i la cremà, a més de continuar donant una especial cobertura a tota l’actualitat de la festa a tots els informatius i als diferents magazins.

À Punt segueix des de l’inici de les emissions les festes populars valencianes i les tradicions dels nostres pobles i ciutats. En el cas de les fogueres, la cobertura informativa arrancarà aquest dissabte, 15 de juny, en la retransmissió, dins del NTC migdia, en directe per televisió de la mascletà, que cada dia està prevista a la plaça dels Estels d’Alacant i que es podrà seguir per la televisió pública valenciana. Els magazins també connectaran amb diferents poblacions que durant les pròximes setmanes planten fogueres als carrers. À Punt retransmetrà per primera vegada en HD els moments centrals de la festa a Alacant.

L’Ofrena de flors a la Verge del Remei, patrona d’Alacant, també es podrà seguir per la televisió d’À Punt en directe divendres 21 de juny i dissabte 22 de juny a partir de les 20:00 hores. L’acte estarà conduit pel periodista d’À Punt Ferran Cano, que estarà acompanyat de convidats d’excepció. El programa comptarà també amb reporters que entrevistaran als protagonistes de la festa.

El dia 24 de juny NTC migdia arrancarà abans del seu horari habitual, a les 13:30 hores, per fer una àmplia cobertura del dia gran de la festa. I la nit del 24 de juny, dia de la Cremà, la televisió pública farà un programa especial des de la plaça de l’Ajuntament d’Alacant. Els telespectadors també podran seguir des de la televisió pública la cremà de la foguera guanyadora del primer premi. El programa inclourà els analisi i entrevistes amb els principals protagonistes de la festa.

A més, la nit del 24 de juny tota la programació de la televisió inclourà programes especials, com ara una edició d’Atrapa’m si pots. La cobertura informativa es farà en part des de la carpa que l’espai públic de comunicació tindrà a la Plaça dels Estels per a fer entrevistes i connexions abans de les mascletaes.

D’altra banda, la ràdio d’À Punt també ha previst una programació especial. Així, dijous 20 de juny està previst que Al ras faça un programa monogràfic des de la plaça de l’Ajuntament d’Alacant. També Territori d’estiu donarà cobertura a les activitats musicals de les festes.

El web d’À Punt tindrà un espai especial dedicat a tota la informació i la programació de fogueres. Igualment, les xarxes socials tindran formats dedicats a la festa. I totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats