‘A la saca’ s’estrena en À Punt amb bon peu

L’aposta d’entreteniment familiar per a les nits de l’estiu de la televisió valenciana congrega 100.000 espectadors únics en la primera entrega i 90.000 en la segona

A LA SACA EUGENI LLETRES DSC05271
A LA SACA EUGENI LLETRES DSC05271 / À Punt
26 de juny 2024 - 11:39

L’estrena del concurs A la saca en el prime time d’À Punt registra un 4,6% de share amb pics de 6,5% durant l’emissió i congrega 100.000 espectadors únics en diumenge. Presentat per l’humorista valencià Eugeni Alemany, este espai diari és l’aposta d’entreteniment familiar de la televisió valenciana per a les nits de l’estiu.

Les bones dades han continuat amb la segona entrega d’A la saca este dimarts, que ha arribat al 3,0% de share, amb pics del 3,6%, i 90.000 espectadors únics. L’estrena també de Comediants per a les nits dels dimarts, després de la tira diària del concurs d’Eugeni Alemany firma un bon començament de temporada en el prime time: registra un 4,9% de share i 129.000 espectadors.

A la saca posa en joc 20.000 euros cada setmana repartits en saques de diners que passen per la cinta transportadora. Emportar-se el premi és qüestió d’agilitat mental i intuïció perquè s’ha de triar la bossa que conté la resposta que val una fortuna... o furtar-li els diners a un altre concursant. Però si t’equivoques de saca, pots acabar regalant els diners acumulats al rival o quedar-te a zero. S’emet de dilluns a divendres a les 21:45 hores, en À Punt.

La còmica Maria Juan presenta 'Comediants'
La còmica Maria Juan presenta 'Comediants' / À Punt

La tercera temporada de Comediants arriba a les pantalles d’À Punt els dimarts, després del concurs, a les 22:45 h. La còmica Maria Juan presenta este programa de monòlegs a la valenciana que té les rialles assegurades. Amb quatre monologuistes de la terreta i un convidat de la resta d’Espanya ens n’anirem al llit amb un somriure. 

També et pot interessar

stats