Sabies que a Nova York hi ha 2.000 frontons de pilota? Descobreix el perquè en el segon episodi de ‘Sacha a Nova York’

Demà a les 22:45 h en la televisió d’À Punt els espectadors podran disfrutar del segon episodi de la sèrie protagonitzada pel pilotari valencià Sacha Kruithof

Sacha Kruithof és el protagonista de la nova sèrie documental d'À Punt
Sacha Kruithof és el protagonista de la nova sèrie documental d'À Punt / À Punt
10 de juliol 2024 - 15:01

Demà, dijous 11 de juliol, arriba a la pantalla el segon episodi de Sacha a Nova York, la sèrie d’À Punt que mostra que a pilota no es juga només a la Comunitat Valenciana, sinó arreu del món. A les 22:45 hores, els espectadors descobriran per què esta enorme ciutat compta amb més de dos mil pistes per a practicar la pilota i coneixeran noves històries dels pilotaris nord-americans més reconeguts. 

El protagonista de la sèrie, el pilotari internacional Sacha Kruithof, farà d’ambaixador de l’esport més valencià en els frontons de la mítica Coney Island, de Queens o del barri de Sunset Park (Brooklyn). A més, l’espectador podrà acompanyar Sacha en l’aventura d’enfrontar-se a tota mena d’adversaris locals per a preparar el seu repte final: véncer Tywan Cook, una llegenda i el millor jugador de pilota de la ciutat.

Una sèrie que dona visibilitat a la pilota valenciana

Sacha Kruithof és un jove pilotari d’ascendència holandesa nascut a Orba, a la Marina Alta, on va descobrir la seua afició per la pilota. Als tretze anys ja era campió europeu sub 15 de one wall. Als dèsset es proclamava campió del món sub 19. Sacha, membre de la selecció valenciana absoluta de pilota, amb la qual ha sigut també campió del món, ha viatjat per mig món guiat per la curiositat i les ganes de descobrir les diferents cares del joc que l’ha vist créixer.

Amb un format innovador que transita entre el documental, el reality esportiu i la ficció, Sacha a Nova York és una sèrie amb un to contemporani i amb referents globals en la línia dels continguts que s’ofereixen en les plataformes d’estríming. Es tracta d’una ambiciosa aposta d’À Punt per a donar-li valor a la pilota valenciana a través d’una producció audiovisual de primer nivell realitzada en associació amb la productora valenciana CreaConcepto.

També et pot interessar

stats