Les sabatilles de Rafa Nadal entre els objectes del concurs ‘Tresor o trasto’

La cantant María Jesús (sense el seu acordió) serà la padrina d'una de les nits més divertides de la temporada.

La padrina de la nit serà l'artista María Jesús, que acudeix al plató de 'Tresor o trasto'
La padrina de la nit serà l'artista María Jesús, que acudeix al plató de 'Tresor o trasto' / Departament de Comunicació
23 de març 2023 - 11:32

Divendres, 24 de març, a partir de les 22:00 hores, Eugeni Alemany es posa al capdavant del concurs Tresor o trasto que emet un nou programa en què posarà en joc 10.000 euros.

Aquesta setmana, la historiadora del programa, Arabella León, ens contarà la història que amaguen dotze nous objectes, entre ells: un quadre ciclista de l'esportista i artista de Xàtiva, Miguel Soro; una bossa roja de la marca Vira, 100% de disseny i fabricació valenciana; un cartell de l'any de l'estrena de la pel·lícula Bienvenido, Mr Marshall, del cinema Avinguda, també de Xàtiva, i dos ninots de l'artista faller Chuky.

En el concurs podran descobrir el primer walkman de la història, les sabatilles de Rafa Nadal exposades al Museu de l'Esport, una col·lecció completa de monedes del Mundial d’Espanya 82, una unça d'or de 1808 i una singular cadira de barber antiga, entre altres.

La padrina de la nit serà l'artista María Jesús, que acudeix al plató de Tresor o trasto sense el seu acordió, però amb un objecte personal molt especial per a ella. Es tracta d'un regal fet per una parella de fans, en concret, és un acordió d'or amb un diamant incrustat… Serà el tresor valorat en 10.000 euros?

Els concursants de la nit, Cristian i Josep, es van conéixer en el col·lectiu LGTBI al qual pertanyen. Josep, a més, té el seu alter ego, ‘La Sanguinelli’, i vol invertir part del premi que guanyen en attrezzo, perruques i maquillatge perquè el seu personatge brille amb més força damunt dels escenaris. Sens dubte, una de les nits més divertides de Tresor o trasto gràcies a la desimboltura i l'espontaneïtat d'aquests dos amics.  

També et pot interessar

stats