‘Rosquilletres’ tornarà a les pantalles el dissabte 26 de març

La quarta temporada del concurs educatiu juvenil, que presenta Laura Sanchis, amenitzarà els matins del cap de setmana fins a l’estiu

Es recupera la itinerància, ja que continuarà gravant-se en diferents teatres i auditoris de tot el territori valencià després que per la pandèmia es fera en un plató fix

Rosquilletres torna
Rosquilletres torna dissabte / Departament de Comunicació
23 de març 2022 - 10:14

Rosquilletres torna a la televisió autonòmica À Punt amb novetats que recorreran de nou la Comunitat Valenciana. La reestrena serà el dissabte 26 de març des de l’auditori Wagner d’Asp, amb joves d'instituts alacantins i el presenta de nou, la popular Laura Sanchis.

Com a jurat ocult i exigent que corregeix el lletreig dels estudiants té la filòloga Neus Alborch. Els concursants són alumnes de tercer curs de l’ESO que s’enfronten en dos equips i que competiran per lletrejar paraules en valencià. En aquesta ocasió s’incorpora una secció sobre supermots per a aconseguir la paraula més llarga possible. A més, es descobriran les lletres de la música de grups valencians i formaran megaparaules de la mà de personatges famosos del món de la cultura, la ciència i els esports.

Aquesta és la quarta temporada de Rosquilletres en la televisió valenciana, i estarà els matins del cap de setmana fins a l’estiu. De nou recupera la itinerància, ja que continuarà gravant-se en diferents teatres i auditoris de tot el territori valencià després que per la pandèmia es fera en un plató fix.

Rosquilletres estarà els matins del cap de setmana fins a l’estiu
Rosquilletres estarà els matins del cap de setmana fins a l’estiu

El concurs, que proposa una combinació d’entreteniment i cultura, s’ha fet popular en l’àmbit docent perquè mitjançant una fórmula fresca es pot aprendre i repassar l’ortografia del valencià. Compta amb la participació d’estudiants de centres educatius de tot el territori valencià.

El concurs, que es va estrenar en À Punt televisió i ràdio en 2017, promou l’ús del valencià i la millora del lèxic i l’ortografia i s’ha convertit en una ferramenta educativa molt valorada a les escoles i els instituts de la Comunitat Valenciana. Els programes reproduïts des del web apuntmedia.es, s’utilitzen amb assiduïtat en les classes de valencià per a ajudar en l’aprenentatge.

També et pot interessar

stats