La Romeria de la Santa Faç es retransmet en directe per À Punt

Des de primera hora amb el repartiment de les canyes en Les notícies del matí i continuarà fins a migdia amb Clara Castelló i Francesc Manel Anton.

Imatge reliquia 2019
Imatge reliquia 2019 / Departament de Comunicació
18 d'abril 2023 - 11:48

À Punt farà aquest dijous 20 d’abril una programació especial amb motiu de la celebració de la Romeria de la Santa Faç des d’Alacant.

Des de primera hora del matí hi haurà connexions en directe de l'informatiu Les notícies del matí amb els equips desplegats en el repartiment de les canyes, al llarg del recorregut i en el llogaret de la Santa Faç en l'informatiu.

A partir de les 10:00 hores i fins les 12:30 hores, la televisió d'A Punt els oferirà la retransmissió de la missa, la romeria i la resta d'actes del matí en un programa presentat per Clara Castelló des de la mateixa plaça de Luis Foglietti.

Arxiu Santa Faç 2019
Arxiu Santa Faç 2019

A més el programa especial comptarà amb una taula conduïda per Francesc Manel Anton, amb dos persones expertes en la Santa Faç, en què es contaran les anècdotes, tradicions i les dades que envolten aquesta festivitat.

Durant el programa els equips desplegats al llarg del recorregut entrevistaran les personalitats i els romeus i romeves que participen en la romeria.

També et pot interessar

stats