La retransmissió de l’arribada de la Copa del Rei i la jornada electoral situen À Punt com la televisió més vista

L’audiència va pujar ahir a una quota del 6,7%, cosa que suposa un nou rècord.

Victòria Maso durant el programa especial sobre eleccions
Victòria Maso durant el programa especial sobre eleccions

À Punt va ser ahir la televisió més vista a la Comunitat Valenciana durant bona part de la vesprada. En concret, la retransmissió en directe de l’arribada de la Copa del Rei a la ciutat de València i la festa posterior al camp de Mestalla va aconseguir entre les 18:30 hores i les 19:55 hores una quota del 19,2% i una mitjana de 269.000 espectadors, segons les dades facilitades per Kantar Media.

La àmplia cobertura de la jornada electoral també va tindre una gran resposta de públic. À Punt ahir va aconseguir una quota mitjana durant tot el dia del 6,7%. Suposa un nou rècord, ja que millora la dada que es va registrar el 19 de març passat. En conjunt, la televisió pública valenciana va arribar ahir a quasi 1,1 milions de persones. El minut d’or de la jornada es va registrar a les 19:13 hores, amb un 21,7% de quota i un total de 299.117 espectadors.

Per programes, l’especial Campions Tot futbol va assolir una quota de pantalla del 12,4%. Així mateix, el programa especial preparat per À Punt per a seguir i analitzar els resultats de les eleccions municipals i europees va registrar una quota màxima del 7,4%. La bona resposta de l’audiència també es detectar en els informatius i Les Notícies migdia va aconseguir un 7,2% de quota.

També et pot interessar

stats