El rei del Carnaval de Vinaròs i Cabrafotuda, aquesta setmana en ‘Tresor o trasto’

Per primera vegada, un dels objectes del concurs… té vida pròpia!

Cabrafotuda estarà divendres al concurs d'Eugeni Alemany
Cabrafotuda estarà divendres al concurs d'Eugeni Alemany / Departament de Comunicació
02 de març 2023 - 18:24

Divendres que ve, 3 de març, a partir de les 22:00 hores, el concurs Tresor o trasto sorprendrà el mateix Eugeni Alemany amb un objecte amb vida pròpia. Es tracta de Santi Queral, un dels reis del Carnaval de Vinaròs, que irromprà en el plató amb la seua fantasia Inferno i posarà en joc el seu vestit. Serà el tresor de la nit?

Però no és l’única sorpresa que ens té preparada l’experta, Arabella León. Complicarà el joc pel fet de posar en l’expositor dos segells de diferents èpoques i diferent procedència, una pedra d’esmolar, un moble ràdio Telefunken per a discos de 33 i 45 revolucions, diversos objectes dels Rolling Stones signats per Keith Richards i Mick Jagger, una màscara de la Segona Guerra Mundial i una torxa olímpica d’Atenes 2004.

Entre els objectes valencians de la nit, jugarem amb dues fotografies originals de la col·lecció personal de l’escriptor Rafael Solà, en les quals està Joan Monleón de jove en una desfilada de la seua falla i el grup Els Pavesos; un casset original d’Obrint Pas, en concret, la seua tercera maqueta, amb quatre temes no editats per cap discogràfica i, com hem dit al principi, el rei del Carnestoltes de Vinaròs, que forma part d’una de les 31 comparses de les festes. Algun d’estos objectes serà el tresor valorat en 10.000 euros?

El padrí de la nit serà l’influenciador Cabrafotuda, que acudirà al plató amb una màquina d’escriure dels anys 40 propietat de la seua iaia. Serà trasto? Serà tresor?

Els concursants de la nit seran María i Alfonso, dos germans que arriben disposats a guanyar el premi màxim i repartir-se 5.000 euros per a cada un. María els vol per a viatjar a l’Argentina amb el seu fill perquè conega els iaios paterns. Alfonso els invertirà, en cas de guanyar-los, a arreglar el jardí de sa casa.

També et pot interessar

stats