La redacció d'À Punt avala Raquel Pérez Ejerique com a directora d'Informatius

L’assemblea aprova per 161 vots a favor, 44 abstencions i 28 vots en contra la candidatura guanyadora del concurs públic.

Raquel Ejerique, en una intervenció durant el programa d'À Punt 'La qüestió'
Raquel Ejerique, en una intervenció durant el programa d'À Punt 'La qüestió'

La redacció d’À Punt ratifica el nomenament de Raquel Pérez Ejerique com a nova directora d’Informatius. La redacció s’ha pronunciat amb una àmplia participació, del 68,9%. La candidatura ha obtingut 161 vots a favor, 44 abstencions i 28 vots en contra. Pérez Ejerique va ser la guanyadora del concurs públic que es va convocar per a cobrir la direcció d’informatius.

El Consell d’Informatius d’À Punt va convocar l’assemblea de la redacció, en compliment amb el que marca el reglament. El document, en concret, recull la consulta a l’assemblea i agrega que el Consell d’Informatiu “després elaborarà l’informe de ratificació o no ratificació, d’acord amb el que exposa l’article 25.3 de la Llei 6/2016, i que té caràcter vinculant”. Després de l'assemblea telemàtica celebrada dilluns es va iniciar el procés de votació que ha finalitzat a les 12:00 hores d’aquest dimarts.

L’informe del Consell d’Informatius s’elevarà després a la sessió del Consell Rector convocada aquest dijous, que tindrà l’última paraula sobre el nomenament.

També et pot interessar

stats