Recta final per a presentar-se als Premis À Punt a les Fogueres 2024

• El 14 de juny acaba el termini per a inscriure’s en els Premis À Punt i els Premis La Colla

• Les fogueres participants hauran de fer referència a continguts d’À Punt

El jurat visita les fogueres presentades als Premis a les Fogueres d'À Punt en 2023
El jurat visita les fogueres presentades als Premis a les Fogueres d'À Punt en 2023 / À Punt
03 de juny 2024 - 13:34

Este 14 de juny acaba el termini per a presentar-se als Premis À Punt a les Fogueres i als Premis La Colla a les Fogueres Infantils i els respectius premis del públic. Enguany és la tercera edició d’estos guardons que convoca À Punt i que reconeixen la millor crítica audiovisual en un monument foguerer.

Les propostes presentades han d’incloure un ninot, ninots o escena que faça referència a qualsevol contingut d’À Punt.

Es concediran tres premis, que inclouen un primer de 1.000 euros, un segon 750 euros i un tercer guardó de 500 euros, respectivament. Tots rebran el corresponent estendard amb la menció de la concessió del premi a la foguera corresponent, a més de la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt.

Els premis a les fogueres infantils

Els Premis La Colla d’À Punt premien la foguera infantil que millor promoga els drets i valors de la infantesa incorporats en la Carta de valors de la radiotelevisió valenciana i hauran d’incloure algun contingut d’À Punt.

Els Premis La Colla també atorgaran tres guardons: un primer de 750 euros, un segon de 500 i un tercer de 250. Tots rebran el corresponent estendard amb la menció de la concessió del primer premi a la foguera infantil corresponent i a més participaran en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

El públic també vota la foguera favorita

Les fogueres finalistes als Premis À Punt i Premis La Colla d’À Punt també tindran l’opció de guanyar el premi del públic.

Del 21 al 24 de juny tot el món podrà votar la seua foguera favorita per a guanyar el Premi À Punt del públic en el web d’À Punt. Les votacions del públic per a les fogueres infantils estaran obertes del 21 al 23 de juny. El resultat de les votacions es farà públic el dia 24 de juny.

El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en els Premis À Punt a les Fogueres 2004 finalitza, a les 14:00 hores del 14 de juny. Les bases completes amb els requisits i els terminis es poden consulta en el web d’À Punt (https://www.apuntmedia.es/fogueres/premis/)

També et pot interessar

stats