Les receptes marineres de Carlos Segarra, María Jesús i Pepiu, rivals en ‘Tupper Club’

Els tres famosos posen a prova les seues habilitats en la cuina en el concurs gastronòmic dels dissabtes a la nit que presenta Ricard Camarena

Tupper Club 5
Tupper Club 5 / Sabrem com cuinen aquest dissabte María Jesús, Pepiu i Carlos Segarra
14 de març 2024 - 10:08

Tupper Club, el club més exclusiu on només poden entrar els paladars més refinats, rep aquesta setmana els músics María Jesús (i el seu inseparable acordió), el líder de Rebeldes, Carlos Segarra, i Pepiu, artista i humorista de l’Horta. Les tres celebritats, que lluitaran per emportar-se l’or, no sabran contra qui competeixen fins que hagen preparat la seua recepta i hagen puntuat les dels rivals. Es votaran entre ells, però el vot decisiu serà el del presentador i xef Ricard Camarena.

Aquest dissabte, 16 de març, a les 22:00 h, els famosos concursants hauran de preparar receptes marineres.

Des de la Nucia, arriba María Jesús Grados Ventura, més coneguda com María Jesús y su acordeón, que ens cuinarà el seu exquisit suquet de rap amb carxofes de Benicarló. El producte de la nostra terra que no falte.

María Jesús va nàixer a Càceres, però amb 8 anys ja vivia a València on iniciava el camí musical amb el nom de "La xiqueta de la Malva-rosa". Tocava l’acordió amb son pare per la platja i restaurants per a aconseguir alguns diners.

Tocant en un hotel de Benidorm, la vida li va canviar. Va conèixer a la dona de Manolo Escobar i li va agradar tant, que se la va emportar de gira amb el marit. És mundialment coneguda per la seua cançó "Los pajaritos", però abans d’aquest èxit del 1981, María Jesús ja havia tret 38 discos i més de cent cintes.

Des de fa 52 anys viu a la Nucia amb sa mare María i amb la seua germana Pili.

Des de Finestrat, arriba el segon concursant: Carlos Segarra, cantant i fundador del grup los Rebeldes. El cantant de les famoses "Mediterràneo" i "Mescalina", ens delectarà amb la seua recepta de bacallar amb creïlles, pimentons del piquillo i all-i-oli.

Segarra diu que té unes vint cançons sagrades, moltes, números u la música. "‘Mediterráneo’, ‘Mescalina’, ‘Bajo la luz de la luna’, ‘Mi generación’, ‘Un español en Nueva York’, ‘Eres especial’, ‘Quiero ser una estrella’, ‘Mía’… Tu ves-te’n a un karaoke i mira qui té més cançons: el cap Segarra. És més, hi ha cançons que no recorde ni haver-les compost, perquè jo he compost per a Loquillo, Fito, etc.".

L’últim dels cuiners concursants en el Tupper Club de Ricard Camarena és un artista, humorista, músic, escriptor, showman, influenciador, col·laborador de televisió i un fum de coses més. L’artista multidicisplinari és: Pepiu de Castellar, que ens cuinarà Timbal de creïlla marinera, bacallar, rovell d’ou curat i vinagreta de llima.

A banda de col·laborador dels programes À Punt Directe i No tenim trellat, entre altres, Pepiu ha sigut cuiner. De fet, ha treballat a Londres en una taverna espanyola. L’afició de cuinar li ve de família, perquè l’àvia, l’avi, la mare i el pare són experts en paelles.

També et pot interessar

stats