‘La recepta de l’equilibri’ de Ricard Camarena aquest dissabte en la taula d’À Punt Mèdia

El documental participat per la radiotelevisió pública valenciana s’estrena a les 21:45 h i es projecta el mateix dia en la Mostra de València.

El documental mostra el desafiament que suposa per a l'equip del cuiner Ricard Camarena reobrir els seus restaurants després del confinament.
El documental mostra el desafiament que suposa per a l'equip del cuiner Ricard Camarena reobrir els seus restaurants després del confinament.

La recepta de l’equilibri és un documentat participat per À Punt Mèdia que es projecta dissabte en la Mostra de València (20:00 h) i que podran gaudir els espectadors per la televisió pública a partir de les 21:45 hores.

Es tracta d’un plat fort que arriba a les nostres pantalles després d’haver passat pel Festival de Cine de Sant Sebastià. La recepta de l’equilibri és el resultat de tres anys de treball. Dirigit per Óscar Bernàcer, mostrarà als espectadors valencians el desafiament que suposa per a l'equip del cuiner Ricard Camarena reobrir els seus restaurants després del confinament per la Covid-19 i enfrontar-se a un repte inèdit amb la incertesa que implica la nova normalitat.

Ricard Camarena fonamenta la seua cuina en l’horta valenciana. La seua recerca constant de l’harmonia entre sabors ha seduït la crítica i traspassat fronteres. Amb la seua companya, Mari Carmen Bañuls, el cervell que gestiona els restaurants, forma un equip indissoluble que ha superat grans adversitats fins a aconseguir l’èxit, avalat per dos estreles Michelin i el recent Premi Nacional de Gastronomia.

Dins el repartiment del documental trobarem a més Bernd Knöller, Toni Misiano, Lluís Gómez i Guillermo Camarena.

La pel·lícula documental, produïda per Nakamura Films i Kaishaku Films, que ja va produir el programa Cuineres i cuiners i la sèrie de ficció La forastera en À Punt Mèdia, ha comptat també amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura i Turisme Comunitat Valenciana.

Podeu mirar el tràiler a través d'aquest enllaç.

També et pot interessar

stats